Uitschrijven

Ledenadministratie:
Paul Hendriks | H. Schaftstraat 42, 1443 LD Purmerend
0299-437987 | ledenadministratie@vippurmerend.nl

Secretariaat:
Else Wiersma | secretaris@vippurmerend.nl
Postadres: Wonderfontein 58, 1448 SM Purmerend

Het indoor seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni het jaar daarop. Het beachseizoen loopt van 1 april tot en met 31 oktober van datzelfde jaar. Uitschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen. De uitschrijving wordt dan automatisch verstuurd naar de ledenadministratie. Uitschrijven voor het komende seizoen moet bij indoor voor 1 juni en bij beach voor 1 december. Ben je te laat dan wordt voor het hele seizoen contributie in rekening gebracht.
Als je je uitschrijft bij ViP, wil het bestuur graag weten, wat de reden daarvoor is. Hiervoor heeft het bestuur een kleine enquête opgesteld. Het verzoek is om deze onderstaande enquête in te vullen en te verzenden. Met deze gegevens kan het bestuur in de toekomst misschien beter rekening houden met de wensen van al onze leden.

Invullen doe je pas,

  • als je “zaallid” bent en je wilt stoppen;
  • als je “beachlid” bent en je wilt stoppen;
  • als je “combilid” (“zaallid”+“beachlid”) bent en je wilt stoppen.

Niet als je

  • “zaallid” bent en je wilt stoppen als “zaallid” en “beachlid” worden;
  • “beachlid” bent en je wilt stoppen als “beachlid” en “zaallid” worden;
  • “combilid” bent en je wilt stoppen als “zaallid”;
  • “combilid” bent en je wilt stoppen als “beachlid”.

In alle gevallen blijf je lid van ViP en dien je je dus niet uit te schrijven.

Hierbij zegt ondergetekende, het lidmaatschap op van:

Ingevuld door: (verplicht)
OuderVoogdHet lid zelf

Roepnaam (verplicht)

Voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
ManVrouw

Geboortedatum (verplicht)

Straat + Huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Opzegging met ingang van (verplicht)

Opzegging als (verplicht)
CompetitiespelendTrainendRecreantVerenigingslidBeachvolleybal

Bij niet tijdig opzeggen, bent u verplicht de volgende contributieperiode te betalen. Binnen zes weken na ontvangst van uw opzegging ontvangt u een bevestiging hiervan.
Akkoord:

De ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de Privacy Policy, die gepubliceerd is op de website bij Downloads.
Akkoord:

Het bestuur van VIP vindt het belangrijk dat onze leden het naar de zin hebben. Dit betekent dat leden minimaal tevreden zijn over de kwaliteit van hun vereniging. Ondanks de inzet van velen kan het voorkomen dat er ergens iets misgaat, dat je ontevreden bent, of dat je zelfs daarom je lidmaatschap opzegt. Als er een probleem is, dan horen wij dat graag. Door het invullen van de vragenlijst geef je ons een beter beeld van de beweegredenen van de leden die hun lidmaatschap opzeggen. Eventuele knelpunten kunnen misschien op deze manier opgelost worden. Jouw antwoorden en je persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. De reden van het opzeggen van mijn lidmaatschap betreft de volgende reden, dan wel combinatie van redenen:

Reden opzegging (verplicht)
Kosten (Contributie)VerhuizingBlessureGebrek aan tijdKeuze andere sportLidmaatschap bij andere volleybalverenigingHet verenigingsbestuurCommissie Competitie JeugdCommissie Competitie SeniorenEen andere commissieDe sporthal: de kwaliteitDe kantine: de barDe kantine: de hygiëneGeen aansluiting bij andere ledenKwaliteit clubtrainerGebrek aan trainingsmogelijkhedenTe weinig georganiseerde activiteiten

Heb je nog op- of aanmerkingen voor de vereniging?