Sponsoring

Volleybalvereniging ViP is altijd op zoek naar sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. De contributie die gevraagd wordt van de leden is niet toereikend om alle activiteiten uit te voeren en om alle benodigde materialen aan te schaffen. Ook worden de sportsubsidies elk jaar weer een beetje gekort.

Volleybalvereniging ViP is te sponsoren en dat kan op diverse manieren. Graag informeren wij u over de mogelijkheid die passen in uw straatje en in onze ambities. Voor elk initiatief is een passende oplossing te vinden.

Wij hebben een goed bezochte website, een flinke achterban op de sociale media en veel jonge en oude leden die met veel plezier volleyballen. Het bereik van onze website varieert tussen de 75-100 bezoekers per dag. Op facebook en twitter hebben we een bereik van ruim 2.000 enthousiaste volgers en likers. In een handomdraai kunt u hierop meeliften.

Voor meer informatie neemt u contact op met de Communicatiecommissie. Te bereiken via communicatie@vippurmerend.nl.

De sponsoren van ViP zijn verdeeld in een aantal categorieën.

Verenigingssponsoren

Bijlescontact
Bijlescontact B.V.

Teamsponsoren

ijbouw
IJbouw bv
dmfkrediet
DMF Krediet

Adverteerders

barbiers
Kapsalon de Barbiers
Garage De Purmer
bannesports
Banne Sports
alkor
Alkor Draka
Colors @ Home Waterland

sierenjonk
Sier & Jonk Vishandel
 

Word ViP van ClubViP

Voor een bijdrage van € 25,- per jaar ben je lid van ClubViP. Onderstaande teams/personen steunen ViP op deze manier! Wil je aan deze groep worden toegevoegd, stuur een mail naar communicatie@vippurmerend.nl onder vermelding van je naam/bedrijf en de bijdrage of veelvoud daarvan.

Maretti  Bannenberg Casper van Gerven   
Bert en Annelies Bouman                                             Leo Verhey en Karin Hettema                                                 
Maud Goeree    Dank allemaal!