Kleding

Met ingang van volleybalseizoen 2013-2014 hebben alle competitiespelende leden nieuwe wedstrijdtenues. De kleding is speciaal voor ons ontworpen en gemaakt door Muta Sport uit Leeuwarden.

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden. Hieronder de uiterlijke kenmerken van de tenues, presentatiepakken, het trainingsshirt en de beachoutfits.

Kleding bestellen? Lees onderin over hoe je kunt bestellen en wat het kost.

herentenue
Herentenue
damestenue
Damestenue
liberotenue
Liberotenue
 
pakheren
Trainingspak Heren
 
pakdames
Trainingspak Dames
 
trshirt
Trainingsshirt
beachheren
Heren Beachsinglet
beachdames
Dames Beachtanktop

Waarom moet ik een tenue hebben?

Inmiddels ben je lid van ViP en je gaat ook competitie spelen. Iedereen die competitie gaat spelen doet dat in een uniform tenue zoals je hier boven kunt zien. De presentatiepakken en trainingsshirts zijn niet verplicht. Het wedstrijdshirt en wedstrijdbroekje wel. Voor € 70,- heb je het shirt en bijbehorende broekje inclusief nummering op je shirt en broekje. Van de competitie-senioren (CCS), competitie-jeugd (CCJ) en/of de Ledenadministratie (LA) krijg je je nummer toegewezen dat je invult tijdens de bestelling.

Voor wanneer moet ik bestellen?

We hebben één algemeen bestelmoment gedurende een volleybalseizoen. De competitiewedstrijden beginnen halverwege september dus we zouden graag zien dat alle leden die nog een tenue nodig hebben, dit voor 15 juli bestellen. Op deze manier kan de bestelling op tijd geleverd worden voor de start van het seizoen.

Kan ik kleding passen?

Ja, dat kan zeker. Stuur hiervoor een e-mail naar kleding@vippurmerend.nl om een afspraak te maken. Van vrijwel alle maten hebben we pas exemplaar, dus dat moet goed komen. Ook de presentatiepakken, trainingsshirt en de beachkleding hebben we liggen. Deze kunnen ook gepast worden. Wellicht handig om met je teamgenootjes een afspraak te maken. Dat scheelt tijd en energie!

Hoe kan ik bestellen en betalen?

We hebben een eigen webshop om de kleding via onze leverancier, Muta Sport, te kunnen bestellen. Klik op een van de artikelen hierboven of volg deze link: ViP Kledingwebshop. Op de webshop maak je eenvoudig een account en selecteer je de kleding in jouw maat. De kleding gaat in je winkelwagentje en gedurende het afronden van de bestelling kun je een opmerking plaatsen. Daar kun je je toegewezen speelnummer invoeren. De bestelling rond je uiteindelijk af door een betaling te doen via iDeal. Doe je wel eens vaker een bestelling via internet, dan weet je hoe dat werkt.

Ik heb besteld, hoe nu verder?

Bedankt voor je bestelling! Je hebt een bevestiging via de e-mail ontvangen. Deze bevestiging gaat ook naar de kledingcommissie. Tevens zullen zij iedereen die kleding nodig heeft, hierover informeren voor 15 juli en dan gaat de bestelling door naar de leverancier. De bestelling gaat daar in productie en zal na 6-8 weken in Purmerend worden afgeleverd. De kledingcommissie zorgt dat jij kleding krijgt. Houd daarbij je e-mail in de gaten.

Tot slot

Heb je nog vragen, is er iets onduidelijk of wil je gewoon wat weten? Stuur dan een e-mail naar kleding@vippurmerend.nl. Zij helpen je graag verder!