Beach Informatie

Hartstikke leuk dat je geïnteresseerd bent in beachvolleybal! We hebben de belangrijkste informatie hieronder voor je op een rijtje gezet, maar we raden je aan de site verder ook even te bekijken voor meer informatie. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de beachcommissie via beach@vippurmerend.nl. Tot op de beachvelden!

De beachcommissie van ViP:
Voorzitter – Merijn Luijbe
Lid – Stefan Nellen
Lid – Saskia Kronenburg
Lid – Henk Veerman

ViP heeft naast het indoorvolleybal sinds 2010 samen met Spurd de beschikking over 4 beachvolleybal velden op een schitterende locatie in de Purmer-noord. Speciaal zand, goede drainage, hoge hekken, afgesloten toegangspoorten en de nieuwste materialen zorgen voor een ongekende beachvolleybalervaring op prachtige velden. Naast de vier trainings-/wedstrijdvelden (officiële grootte) hebben we ook een centercourt tot onze beschikking. Op de beachvolleybalvelden zijn ballen aanwezig, water, elektra en licht (voor in het voor- en najaar).

Locatie info
Sportpark Heemstee Purmer-Noord
Heemstee 65
1446 HC Purmerend

algemeen

Verhuur
Het is mogelijk om bij ViP een beachvolleybalveld te huren om met een groepje te gaan beachvolleyballen.

  • Tijdens de reguliere ViP uren: 20,- per veld per uur (extra € 5,- per beachvolleybal).
  • Buiten de regulier ViP uren: 30,- per veld per uur (extra € 5,- per beachvolleybal).

Ook scholen, bedrijven en andere instellingen kunnen de velden huren voor een training, clinic of beachvolleybaltoernooi. Hierbij is het ook mogelijk om via de beachcommissie een trainer voor de clinic of iemand voor de organisatie van het toernooi te huren. De materialen zijn in dat geval bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de beachcommissie via: beach@vippurmerend.nl.

De beachvolleybalvelden van ViP scoren erg goed bij de NeVoBo. Onze accommodatie en velden zijn gewaardeerd met 7 van de 8 sterren. Beachvolleyballen kun je dus uitstekend bij ViP!

beachbord-vip-purmerend