Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Pasmoment nieuwe tenues

Het wedstrijdseizoen is alweer voorbij en dat betekent ook weer het bestelmoment van de kleding. Vanwege de maatregelen van het RIVM is het voor nu niet mogelijk om in de sporthal een pasmoment te organiseren. Wel willen we iedereen de kans geven om kleding te passen voordat de kleding besteld moet worden. Daarom willen wij van de kledingcommissie graag weten wie er behoefte heeft aan het passen van vip kleding. 

Mocht je kleding willen passen graag een mail naar: kleding@vippurmerend.nl
Wij zullen dan via de mail contact met de mensen opnemen over hoe we invulling zullen geven aan het kleding passen.

Nadat je de kleding gepast hebt kun je zelf de kleding bestellen via http://www.vippurmerend.muta.nl.

Doe dit voor 15 juli 2020 anders kunnen wij de bestelling niet meer in behandeling nemen en zal het pas in juli 2021 besteld kunnen worden!

Vergeet niet je rugnummer te vermelden bij de opmerkingen. Mocht je niet weten wat je rugnummer is, neem dan even contact op met Paul van de ledenadministratie (ledenadministratie@vippurmerend.nl).

Zodra de kleding besteld is, is er een levertijd van 6 tot 8 weken. De leden die een bestelling hebben geplaatst zullen, zodra de kleding is geleverd bij de kledingcommissie, een mail ontvangen met wanneer de kleding opgehaald kan worden.

LET OP! Een notitie bij deze uitnodiging: 
Omdat ViP op dit moment geen herenteams heeft, is het bestuur in overleg met Bevok om eventueel een samenwerking aan te gaan. Het bestuur kan lastig inschatten hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Dit kan in de toekomst gevolgen hebben voor de tenues. We willen niet op de zaken vooruit lopen, maar dit jullie wel meegeven in verband met het bestellen van nieuwe kleding. Voor leden die in het bezit zijn van kleding en nieuwe willen bestellen is het misschien verstandig het bestellen van nieuwe kleding een jaar uit te stellen indien mogelijk.  

Mochten jullie nog vragen hebben voor de kledingcommissie, dan horen wij dat graag. 

Notitie: DEZE UITNODIGING GELDT NIET VOOR CMV-LEDEN!

 

Over de schrijver

Else Wiersma

Powered by keepvid themefull earn money