Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur

Corona-update

Jasper
Door Jasper

Beste allemaal,

Onlangs hebben we jullie verteld dat vanaf 11 mei het beachvolleybal voor de jeugd weer start. Inmiddels hebben we begrepen dat binnenkort ook senioren weer buiten mogen trainen (geen wedstrijden). Concreet betekent dit dat we – na eerst ervaring op te doen met de jeugd – voornemens zijn om vanaf 18 mei ook beachvolleybal trainingen aan te bieden voor de senioren. Uiteraard horen jullie daar zo spoedig mogelijk meer over, maar we willen alvast wel laten weten dat we als bestuur nog een beetje aan het puzzelen zijn hoe deze trainingen aan te bieden met inachtneming van alle verordeningen, regels en protocollen die voor ons van toepassing zijn. Dat betekent dat alles wellicht nog niet helemaal duidelijk is vanaf dag 1, maar dat we elke dag weer leren en ervaring op doen en dat we er dus in de loop van de tijd met elkaar wel uit komen. Heb alsjeblieft een klein beetje geduld!

Zoals het er nu uit ziet lijkt het erop dat de zaaltrainingen voor jeugd, senioren en recreanten, en de wedstrijden in de zaal vanaf 1 september weer worden opgestart. Het bestuur is daarom bezig om teamaanmeldingen bij de Nevobo en aanvraag van zaalhuur bij SPURD op de gebruikelijke wijze uit te voeren.

Inmiddels hebben we ook de eerste vergoedingen toegezegd gekregen omtrent zaalhuur (zaalruimte die wel is ingehuurd, maar noodgedwongen niet kon worden afgenomen). Dat betekent dat, zoals afgesproken, het bestuur met een aantal voorstellen komt hoe deze zaalhuur-restitutie (deels) aan de leden kan worden terugbetaald. De leden kunnen hier dan bij de komende Algemene Ledenvergadering over stemmen zodat we dit in seizoen 2020-2021 kunnen uitvoeren. Let op dat het per persoon niet om hele grote bedragen gaat; we verwachten namelijk tussen ongeveer 10 en 15 euro per lid…

Als er vragen zijn, schroom dan niet om na te vragen bij een bestuurslid. Voor nu, blijf veilig en gezond, en wellicht tot ziens op het beachvolleybalveld.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money