Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Beach

Beachvolleybal voor de jeugd start weer

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jasper
Door Jasper

Beste jeugdige vippers,

Helaas is dit jaar het zaalseizoen geëindigd op een rare manier, namelijk het is gewoon plotseling gestopt. Gelukkig kunnen wij hier bij VIP nog doorvolleyballen in de zomer, namelijk op onze beachvelden! Hieronder vind je informatie over jouw trainingsgroep, het trainingsschema

Trainschema

Dit jaar hebben wij voor elke leeftijd een groep met een leuke trainer erop gezet! Hieronder staat het schema. Het beachseizoen duurt vanaf dat er gebeacht mag worden tot het begin van het zaalseizoen. De beachtrainingen van de jeugd zullen beginnen in de week van 11 mei. Ook in de zomervakantie kan er dus door gevolleybald worden met voldoende animo!

Beachleeftijd (groep)

Zaalleeftijd

Trainer(s)

Dag en tijdstip

<13

CMV jeugd

Milou Jongeneel en Lindsy Beekhof

Woensdag 17.00-18.00

<15

C jeugd

Lindsy Beekhof

Woensdag 18.30-20.00

<15 & <17

C & B jeugd

Anouk Lundahl en Lindsy Beekhof

Maandag 17.30-18.30

<17

B jeugd

Marc Haveman

Woensdag 18.30-19.30

<19

A jeugd

Wouter Slim

Maandag 19.00-20.30

<19 (+ds1 & jonge senioren)

A jeugd

Wouter Slim

Vrijdag 18.00-20.00

CMV jeugd (<13)

Voor het gehele CMV hebben wij een groep opgezet met onze vaste trainsters Milou Jongeneel en Lindsy Beekhof. Deze groep heeft 2 trainster, zodat in het geval van een redelijk grote groep de groep in 2en gesplitst kan worden, zodat de jongere kinderen bij elkaar zitten en de oudere kinderen bij elkaar zitten. Het doel van de training is dat de kinderen lekker bezig kunnen zijn en plezier hebben in het bewegen en volleybal. Als u kind een wat oudere CMV is die volgend jaar naar de C gaat is het mogelijk om hem of haar ook bij de C training van Lindsy Beekhof op woensdag in te schrijven.

C (<15)

De C kan dit jaar gebruik maken van 2 trainingen. De training op woensdag van Lindsy Beekhof is bedoeld voor de C jeugd en de CMV die doorstromen naar de C volgend seizoen en de training op maandag van Lindsy Beekhof en Anouk Lundahl is voor zowel de C jeugd als de B jeugd. Wij bieden 2 trainingen aan, omdat wij vaak te horen hebben gekregen dat het jammer is dat zij slechts 1 keer kunnen volleyballen in de week. Kortom het worden 2 hele leuke trainingen waarbij plezier in het volleybalspel centraal staat!

B (<17)

De B kan dit jaar gebruik maken van 2 trainingen. Op de woensdag is er training van Marc Haveman met allen de <17 groep en op maandag is er training van Lindsy Beekhof en Anouk Lundahl die samen met de <15 groep is. Dit worden 2 leuke trainingen waar lekker gebald gaat worden. Ben je fanatiek en wil je een stapje hoger, dan kan je in overleg ook met de <19 meedoen.

A (<19)

Net als vorig jaar heeft de <19 2 trainingen op maandag en vrijdag, die verzorgd worden door Wouter Slim. Bij de vrijdag training is er ook nog de mogelijkheid voor senioren om mee te trainen (alleen als de senioren straks ook mogen beachen – nu mag dat van overheidswege nog niet!). Alle <19 leden mogen meedoen met het vrijspelen op die beach die elke maandag-, woensdag- en vrijdagavond worden gehouden. Nogmaals, dit kan natuurlijk pas als de senioren ook weer mogen beachvolleyballen.

Contributie

De basiscontributie van de jeugdleden van VIP bedraag €24. Hierbij komt nog een bedrag voor het aantal keer dat je traint. Bij 1 maal in de week trainen is het totale bedrag €30 en bij 2 of meerdere malen trainen in de week is het totale bedrag €35. Hoe je dit moet overmaken staat in het volgende stukje. Let op dat de contributie niet wordt aangepast of teruggedraaid bij bijvoorbeeld slecht weer of als de coronamaatregelen weer verscherpt worden en het beachen weer moet worden afgelast!

Vragen en aanmelden

Als u vragen heeft kunt u terecht bij het mailadres: w.slim@kpnplanet.nl. Ook voor het aanmelden kunt u hier terecht. U stuurt een mail naar het bovenstaande adres met daarin vermeld:

 • Naam
 • Het zaalteam waar je in speelt
 • Leeftijd
 • De training(en) die je wilt gaan bijwonen
 • Telefoonnummer (van jezelf, ouder of allebei)
 • Als u nog wensen hebt voor hoger mee te doen, meld dit dan ook.

Het telefoonnummer wordt gebruikt voor een whatsappgroep met de trainer en de andere speelster. Mocht het slecht weer zijn of niet doorgaan dan wordt dat hierin vermeld.

Als je jezelf hebt aangemeld, krijg je zo snel mogelijk een bevestiging. Als je deze hebt ontvangen maak dan de contributie over naar VIP, rekeningnummer: NL35RABO0153426071. Vergeet hierbij niet ‘beachvolleybal jeugd + je naam’ in de beschrijving te zetten.

Corona

Het bestuur en de beachcommissie van VIP zijn druk bezig met maatregelen omtrent het coronavirus. Hieronder vind je enkele maatregelen en het gehele protocol wordt nog gepubliceerd:

 • Ouders zetten hun kinderen af op de parkeerplaats en blijven ook bij het ophalen in de auto zitten. Kinderen die op de fiets komen zetten hun fiets neer in de fietsrekken bij K.V. de Purmer en lopen over het fietspad naar de ingang van de beachvelden.
 • Zowel bij het betreden als verlaten van het terrein worden de handen ontsmet met het ontsmettingsmiddel dat aanwezig is bij de poort.
 • Er wordt niet rondgehangen op het terrein. Maximaal 15 minuten van tevoren op de training aanwezig en na de training gelijk naar huis.
 • De jeugd van 13 tot 18 jaar oud houdt altijd (onderling) anderhalve meter afstand, de jeugd van 12 jaar of jonger houdt ook anderhalve meter afstand van de trainer (maar hoeft niet onderling).
 • Merijn Luijbe is aangesteld als corona-contactpersoon. Je kan hem bereiken voor alle vragen, ook is hij vaak op locatie aanwezig. merijn_luijbe@hotmail.com

We hopen op een mooie zomer, met lekker veel beachvolleybalmogelijkheden!!

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money