Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur

Vrijwilligers gezocht

Jasper
Door Jasper

Beste allemaal,

Ondanks dat het volleyballen helaas helemaal stil ligt, gaat het bestuur nog steeds door met vergaderen. Dat gebeurt natuurlijk online (zie foto) want veiligheid eerst!

Zo is het bestuur bezig met het terugvragen van betalingen van de zaalhuur voor de maanden maart, april en mei, en zijn we aan het kijken of ViP in aanmerking komt voor steunregelingen. Dat laatste blijkt nog niet zo eenvoudig en moet je zo’n beetje al failliet zijn wil je voor deze maatregelen in aanmerking komen (en gelukkig zijn we dat nog niet).

Via deze weg wil het bestuur ook nog graag een tweetal vacatures onder de aandacht brengen, en wel:

  • Een nieuwe ledenadministrateur (m/v)
  • Een bestuurslid CAV (Communicatie, Activiteiten & Vrijwilligers) (m/v)

Op dit moment doet Paul Hendriks de ledenadministratie met verve, maar heeft hij al een aantal seizoenen aangegeven met deze taak te willen stoppen. Er moet toch wel een lid zijn binnen de vereniging die dit wil overpakken? Meer informatie bij Paul, of bij één van de bestuursleden.

We hebben al een tijdje geen bestuurslid CAV. Dat betekent dat allerhande zaken rondom communicatie, activiteiten en het vrijwilligersbeleid niet de aandacht heeft gekregen die het wellicht verdient. Vraag is of er een lid is die graag z’n steentje bijdraagt op deze onderwerpen. Meer informatie bij één van de bestuursleden.

Blijf gezond, en hopelijk tot snel!

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money