Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Teams

Competitie: stand van zaken

Jasper
Door Jasper

Seizoen 2019-2020 is anders gestopt dan verwacht. De laatste wedstrijden zijn helaas vervallen vanwege covid-19. Afgelopen week waren oorspronkelijk de laatste wedstrijden gepland. De eindstand van de competitie is door de Nevobo berekend op basis van een wedstrijdquotiënt. In dit bericht vind je de prestaties van de ViP-teams.

Dames 1 en Dames 2 hebben het erg goed gedaan in respectievelijk de eerste en tweede klasse. Beide teams zijn op de derde plaats geëindigd. Dames 3 heeft zich trots gehandhaafd in de tweede klasse. Dames 4 heeft het seizoen afgesloten op de eerste plaats en hebben een plek in de tweede klasse veroverd. Dames 5 is geëindigd in het midden van de poule en Dames 6 heeft zich ook goed staande gehouden in de derde klasse.

Meiden A zijn na een eerste helft van het seizoen in de eerste klasse, waar zij als gelijke eerste plaats waren geëindigd, de tweede helft in de hoofdklasse begonnen. Op het moment van stoppen stonden zij keurig tweede en ruim boven de nummers 4, 5 en 6.

Meiden B1 is in de eerste helft van de tweede klasse geëindigd op de vierde plaats en de tweede helft waren ze hard op weg naar plaats 2 of wellicht zelfs eerste!

Meiden B2 (tweede klasse) en Jongens B1 (1e klasse) hebben zich goed staande gehouden en hebben zowel de eerste als de tweede helft van de competitie afgesloten in de middenmoot.

Meiden C1 is ten opzichte van de eerste helft ruim gestegen naar de tweede plaats in de tweede helft van de competitie.

CMV N5 en N4 hebben de eerste helft van het seizoen heel knap afgesloten op de tweede plaats en zijn allebei bovenaan geëindigd in de tweede helft van de competitie.

Er zijn goede prestaties geleverd, en hopelijk kijkt iedereen terug op een leuk seizoen. Het is nog te vroeg om over de start van volgend seizoen te speculeren, maar achter de schermen evalueert het bestuur verschillende scenario’s. En uiteraard volgen wij als ViP de adviezen van de overheid en Nevobo. Het belangrijkste is dat iedereen gezond is en blijft in deze moeilijke tijden. Stay home and Stay Safe!

Take care!

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

1 reactie

  • Toch jammer. D1 zowel in 1e competiehelft als bij gelijk aantal wedstrijden op 2e plaats en dan door een coëfficiënt 3e worden.

Powered by keepvid themefull earn money