Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Bericht van de voorzitter

Hopelijk is iedereen nog gezond en in een goede conditie. Onze vitaliteit is zeker in deze tijd extra van belang omdat dit onze weerstand verhoogt.

Als Vippers bindt ons het spelletje volleybal, maar er is meer. Het is een teamsport en we hebben geleerd om samen te spelen. De handeling van de één is van invloed op het functioneren van de ander. In deze onzekere tijden moeten we er voor elkaar zijn.

Geef dus aan als je iets wilt delen. Heb je een leuk idee of zie je iets verkeerd gaan, en dat hoeft niet altijd volleybal gerelateerd te zijn, stuur gerust een mailtje. Vip heeft ook vertrouwenspersonen die benaderd kunnen worden om hulp te bieden of iemand verder te helpen.

Een werkelijk geweldige zeer positieve inbreng kwam van Leo en Marja. Dank daarvoor. Dit moet je zien op YouTube: ‘ViP persconferentie’. Er zijn ook mailtjes van leden die met ideeën of overdenkingen komen. Dit wordt eveneens erg gewaardeerd.

Contractueel zijn sportverenigingen verplicht om de huur van zalen en velden aan Spurd te voldoen ook bij calamiteiten als de huidige pandemie. De gemeenteraad van Purmerend heeft echter besloten dat de huur door Spurd over de periode van 12 maart tot 1 juni niet in rekening hoeft te worden gebracht. Een financiële meevaller dus. Bij de volgende Algemene Ledenvergadering zullen we de gevolgen van dit voordeel voor de contributie van volgend seizoen aan de leden voorleggen.

Voor nu blijf gezond en zorg voor elkaar.

 

Jef van Bemmel, voorzitter ViP.

Over de schrijver

Else Wiersma

Powered by keepvid themefull earn money