Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Samenwerking Spurd-ViP

Beste vippers,

Hierbij een mededeling/oproep en een bericht van Nevobo over volleyveilig.

Samenwerking Spurd -purvak en ViP

Spurd-purvak en Vip willen samen in de eerste week van de meivakantie (28 april t/m 1 mei), volleyballen extra promoten. Zowel beachvolleybal als zaalvolleybal krijgt veel aandacht in deze week. Voor deze promotie hebben we begeleiders en trainers nodig. Mocht je het leuk vinden om in deze week actief te zijn, laat het ons weten.   

Verder willen we graag een brainstormsessie organiseren in samenwerking met spurd gericht op twee punten: hoe komen we weer aan heren-teams? En hoe kunnen we beachvolleybal nog beter promoten? Zodra de datum en het tijdstip bekend is, informeren we iedereen. We hopen natuurlijk dat deze belangrijke brainstorm door veel mensen bezocht wordt.   

 Een bericht van Nevobo over VolleyVeilig

Gaat jouw club ook voor minder blessures en meer spelplezier? Wapen je trainers met VolleyVeilig! VolleyVeilig is een warming-up programma (+/- 15 minuten) met verschillende oefeningen die gericht zijn op het voorkomen of verminderen van volleybalblessures. Om VolleyVeilig ook binnen jullie vereniging bekend te maken, organiseren wij in de regio’s themabijeenkomsten VolleyVeilig. Hier krijg je als lid van de technische commissie, bestuurslid en/of trainermeer achtergrondinformatie over VolleyVeilig, wat het precies inhoudt en vooral hoe het eruitziet in de praktijk. Ook dragen wij je handvatten aan, zodat jij jouw vereniging hier meer over kunt vertellen.

Meer informatie over data, locaties en aanmelden vind je hier.

Met vriendelijke groeten,

Mo Arab

Over de schrijver

Mo Arab

Mo Arab

Powered by keepvid themefull earn money