Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur

Eerste gesprek Bevok-ViP over samenwerking

Jasper
Door Jasper

Dinsdag 19 november hebben Petra, Samantha, Cor en Henk van Bevok, en Else, Jef, Mo en Jasper van ViP met elkaar om de tafel gezeten om te brainstormen over samenwerking tussen beide verenigingen. Na een uitgebreide voorstelronde hebben we elkaar bijgepraat over de reacties vanuit de recente Algemene Ledenvergaderingen van beide clubs en hebben we beide verenigingen kort vergeleken ten aanzien van aantallen teams (heren, dames, jeugd en recreanten). Verder hebben we gesproken over hoe we de organisatie van beide verenigingen hebben vormgegeven. Het was leuk en leerzaam om zulke ervaringen, uitdagingen en successen uit te wisselen.

Vervolgens hebben we een aantal gebieden besproken die zich mogelijk lenen voor een nadere samenwerking, bijvoorbeeld op het vlak van gezamenlijke trainers en scheidsrechters, maar ook of recreanten en competitie spelende leden wellicht onderling “uitgewisseld” kunnen worden als er teams vol of juist niet vol genoeg zijn. Er is ook kort gebrainstormd over het samen oppakken van bijvoorbeeld sponsoring of ledenwerving.

Concreet hebben we afgesproken om elkaars leden voor komende toernooien onderling uit te nodigen (mixtoernooi, beachtoernooi) en ook om een aantal van bovenstaande gebieden in een volgende vergadering, die nu gepland staat voor 17 december a.s., nader uit te werken. Daarnaast bekijken we  of we tot een voorstel kunnen komen richting de leden. We hebben afgesproken dezelfde informatie te delen binnen de verenigingen en na die vergadering sturen we jullie weer een kort verslagje.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money