Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Nieuw lid vertrouwenscommissie

Hi leden,

Mijn naam is Iris Vessies, 23 jaar, en ik ben speelster bij ViP Dames 1. Het afgelopen seizoen heb ik op zondagochtend de trainingen verzorgd samen met Wouter en ben ik als begeleider aanwezig geweest op het Jeugdkamp, hierdoor heb ik al veel jeugdspelers leren kennen. Naast volleybal studeer ik binnenkort af voor mijn master Interventie Criminologie en ben ik al ruim 2 jaar werkzaam bij Slachtofferhulp Nederland. Sinds de ALV van 13 september sluit ik mij aan bij de vertrouwenscommissie, welke is opgezet om grensoverschrijdend gedrag binnen de vereniging bespreekbaar te maken, mocht dit gebeuren. Hierbij wil ik melden dat ik ook beschikbaar ben mocht iemand behoefte hebben aan een luisterend oor of tips bij andere situaties. Er kan gedacht worden aan problemen op school of thuis, of andere onzekerheden waar je gewoon even over wil praten. Ik kan je een luisterend oor bieden, tips geven en samen kunnen we kijken naar mogelijke oplossingen.

Ik ben voornamelijk op maandag in Sporthal de Beuk te vinden, op dinsdagavond in de Karekiet en bij thuiswedstrijden natuurlijk op vrijdagavond in de Karekiet.

Groetjes Iris.

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money