Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Gezelligste beachtoernooi 2019

Mo Arab
Door Mo Arab

Gezelligheidstoernooi 2019

Aan alle volleyballiefhebbers en gezelligheidsdieren in Purmerend en omstreken! Op 24 augustus vindt er een gezelligheidstoernooi op de beachvolleybalvelden in Purmerend plaats (Heemstee 65). Er zullen 2 toernooien plaatsvinden: een familie- en vriendentoernooi voor de jeugd en een mixtoernooi voor de senioren. Na beide toernooien vindt er een borrel plaats, waarbij een barretje aanwezig is en door de organisatie wordt er wat te knabbelen en wat uit de frituur geregeld. Denk er wel aan dat wij geen pinautomaat hebben en dat dus alles contant afgerekend moet worden.

Alle toernooien zijn 3 tegen 3, waarbij een groter team mogelijk is maar deze spelen dan met iemand aan de kant. De inschrijvingskosten zijn €2,- per deelnemer en inschrijven is mogelijk als team of individu via de link hieronder:

Voor inschrijfformulier klik hier!

Familie- en vriendentoernooi voor de jeugd

Van 13.00 tot 15.00 vindt het familie- en vriendentoernooi voor de jeugd. Het is precies zoals het zegt een gezellig toernooi om met je vrienden en familie te spelen. Kom gezellig ballen en aan het einde om 3 uur is er een lekker hapje voor iedereen.

Mixtoernooi voor senioren

Dit toernooi is voor iedereen, voor mensen die hoog spelen, voor mensen die laag spelen, mensen van Bevok of VIP, voor recreanten, voor oudere jeugdleden en voor iedereen die gezellig een balletje wilt slaan. Als je je inschrijft voor dit toernooi vermeldt dan ook het niveau waarop je speelt of de volleybalervaring die je hebt. Hierdoor kunnen wij de teams indelen in poules van gelijk niveau, waardoor het leuker wordt voor iedereen. Het toernooi vindt plaats van 15.30 tot ongeveer 18.00.

Inschrijven kan tot 17 augustus! Zorg ervoor dat je kwartier eerder aanwezig bent.

Wij zien je daar.

Met vriendelijke groeten,

De initiatiefnemers (Iris, Wouter, Tessa, Menno, Lizanne en Mo)

Over de schrijver

Mo Arab

Mo Arab

Powered by keepvid themefull earn money