Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Inhuur zalen volgend seizoen

Beste allemaal,

Het bestuur heeft het voornemen om vanaf volgend seizoen alleen de Karekiet nog in mei in te huren. De overige zalen worden tot eind april ingehuurd. In mei is er dan gelegenheid voor alle groepen (jeugd, competitiespelende senioren en recreanten) om in de karekiet te ballen op dinsdagavond. Hiernaast begint het beachseizoen ook vanaf medio-eind april. Zo kunnen veel mensen buiten lekker beachen. Dit punt staat op de agenda van het bestuur en zal bij de komende ALV in september aan de orde komen. Dan is er ook gelegenheid voor terugkoppeling vanuit de vereniging.

Waarom dit voornemen?
“Met elkaar plezier bleven is toch veel fijner”, is ons motto. Het bestuur wil meer binding creëren tussen de leden (jeugd, senioren en recreanten). Sommige leden zien elkaar bijna nooit. In mei is er dan gelegenheid om met elkaar en naast elkaar te ballen en elkaar beter te leren kennen. Hopelijk door een betere binding met de vereniging en met elkaar voelt men zich dan ook meer betrokken bij de vereniging. Landelijk gezien zijn veel verenigingen aan het krimpen. We hopen dat we op deze manier onze leden langer kunnen behouden.
Natuurlijk heeft deze maatregel ook als bijeffect dat er wat meer financiële flexibiliteit komt. Het geld wat we hiervan overhouden investeren we weer in de vereniging.

Mocht deze maatregel van kracht worden, dan gaan we het zeker na 1 jaar evalueren. Aan de hand van de evaluatie kijken we of er knelpunten zijn, of we ermee door moeten gaan en of we toch wat anders moeten proberen.

Namens het bestuur wens ik iedereen een hele fijne zomer.

Met vriendelijke groeten,

Mo

Over de schrijver

Mo Arab

Mo Arab

Powered by keepvid themefull earn money