Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur

Update Herenteam

Zoals eerder aangegeven heeft ViP op dit moment helaas géén Herenteam. Dat betekent dat voor seizoen 2019-2020 op dit moment dus ook geen Herenteam namens ViP in de competitie is ingeschreven. Een aantal ontplooide initiatieven hebben helaas niet tot een volwaardig herenteam geleid, zoals:

  • Interesse vanuit Compaen voor een aantal gedreven heren in ruil voor een startbewijs Heren 2e klasse. Op zich lopen er nog gesprekken maar het bestuur verwacht hier weinig van.
  • Kijken of er heren-recreanten zijn die een competitie-spelend herenteam op de been willen brengen, dan wel aanvulling willen zijn op reeds heren die reeds competitie spelen.
  • Nieuwe spelers benaderen.

Een aantal oud-Heren 1 spelers hebben inmiddels aansluiting gezocht bij volleybalvereniging Bevok. Het is wellicht leuk om te vermelden dat dit Bevok/ViP-team komend seizoen op de maandagavond in De Beuk gaat training, samen met de andere ViP-teams die aldaar dan trainen. Ondanks dat dit herenteam in de competitie echt een Bevok-team zal zijn, zullen de oud-ViPpers (en de mannen van Bevok) proberen toch nog voldoende binding te houden met ViP, bijvoorbeeld door bewust deze training in De Beuk in stand te houden.

De gesprekken met Bevok over deze samenwerking – naast reeds bestaande samenwerkingen bij de jeugd van ViP en Bevok – verliepen in positieve sfeer. Zonder op de zaken vooruit te lopen zal in de komende Algemene Ledenvergadering dan ook een mandaat gevraagd worden aan de leden om het Bestuur het komend jaar samen met Bevok te laten kijken of er nog andere zaken zijn waar beide verenigingen nader kunnen samenwerken of samensmelten. Daarover later meer.

Mochten er in de tussentijd vragen zijn, schroom niet om deze aan het bestuur te stellen.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money