Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Geslaagd VIP Volleybalkamp

Jasper
Door Jasper

Zaterdagochtend 25 mei om half 11 bij de beachvelden van VIP was het weer zo ver: 28 jeugdleden namen deel aan het volleybalkamp van VIP. Na een zware warming-up, tikspel (waarbij Harrie fanatiek mee tikte) en baltraining was het tijd voor een toernooitje op de beach. Nadat het team van Marc, Femke en Wesley hadden gewonnen, gingen we door naar de Heemtuin om te lunchen en levend stratego te spelen. Hierna trokken we verder naar de scouting om nog meer plezier te maken.

Bij het kamp aangekomen begonnen we met het spel waardoor je niemand meer vertrouwt… het moordspel. Uiteindelijk bleek Nikki de winnaar te zijn. Na veel te hebben gerend, gequizd en gekabouterdanst werd het tijd voor een barbecue verzorgd door topkoks Brenda en Kim. De spellen voor de zaterdag werden afgesloten met een diskwalificatie en ballerina Tessa bij het levend kwartet. En na een kampvuur en een feest was het half 12 eindelijk tijd om de luchtbedden op te pompen en nog een klein beetje de oogjes dicht te doen.

De volgende morgen werd iedereen om half 8 gewekt door een muziekje van de onverwacht vrolijke en goedgeslapen Brenda en Wouter. Na een ontbijtje gingen we gewoon door met het spelletjesprogramma. Eerst met een onvergetelijke 6-kamp en daarna met het al te leuke spullenbingo. Nadat de lunch in onze buik zat gingen we opruimen en vertrokken we naar de Beuk om nog een potje te volleyballen. Na een leuke training en een potje tegen de begeleiders sloten we het zeer geslaagd kamp af. Waarbij gezegd moet worden dat alleen Marc, Lindsy, Tim en Milou hebben kunnen winnen van de begeleiders. 

Het was een topweekend en dank aan alle vrijwilligers die dit kamp mogelijk hebben kunnen maken: Brenda, Iris, Tessa, Joke, Jasper, Harrie, Kim, Annique en Wouter.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money