Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Einde van een tijdperk?

Jasper
Door Jasper

Afgelopen vrijdag 6 april speelde ViP Heren 1 de laatste wedstrijd van het seizoen. Is dit tevens de laatste competitiewedstrijd van een ViP-herenteam? Is dit het einde van een tijdperk? Als dat zo is zou dat ontzettend jammer zijn! De rode tenues, de bitterballen, de “jaaaahooooorrrrr”s en de drankjes in de kantine van de Karekiet zullen we missen…

Zoals jullie weten is er op dit moment geen concreet uitzicht op een ViP herenteam voor het komende seizoen 2019-2020. Uiteraard lopen er verschillende acties om te kijken of we een volwaardig herenteam op de been kunnen brengen, echter is nog niets zeker en de tijd begint te dringen (als je daar meer over wilt weten, laat het ons weten!). Nogmaals een oproep aan iedereen om mee te denken met het op de been brengen van een ViP herenteam:

  • Ken je nog spelers die nu geen competitie spelen en dat wellicht zouden willen?
  • Ken je ouders van jeugdleden of ben je er zelf een en zou je wel weer competitie willen spelen?
  • Heb je andere ideeën en tips voor het bestuur om een herenteam op de been te krijgen?
  • Kan je zelf helpen met nabellen, natrekken, navragen?

We horen het graag! In ieder geval kan je contact opnemen met Mo of Jasper.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money