Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur Nieuws

Heren 1 volgend jaar

Beste allemaal,

Dit bericht is bedoeld ter informatie en als oproep tot actie, en gaat over de spannende situatie van Heren 1, op dit moment het enige ViP herenteam. 

Zoals jullie vast gezien of wellicht gehoord hebben, verkeert Heren 1 in moeilijke tijden. Met dank aan invallers lukt het Heren 1 om hun wedstrijden te blijven spelen. Aangezien een paar mensen volgend seizoen zullen stoppen, kunnen we geen herenteam meer bij elkaar houden. Al lange tijd hebben we geprobeerd om spelers te werven, en we blijven dat doen, maar helaas is dat tot zover zonder succes geweest. Om toch de resterende en blijvende heren de kans te geven om te kunnen volleyballen, hebben we vanuit het bestuur onze buren – Bevok – benaderd. We hebben inmiddels twee gesprekken met Bevok gehad en ze staan positief tegenover een vorm van samenwerking voor het herenteam. We gaan in april samen trainen en we werken de optie van een combi-herenteam ViP/Bevok in de eerste klasse verder uit. Dit is dus geen fusie en raakt de overige (dames)teams dan ook niet.

Een combi-herenteam is natuurlijk niet de allerbeste oplossing en we willen nog steeds een poging doen om een herenteam namens ViP in de competitie te laten uitkomen. Een eigen herenteam is bijvoorbeeld ook goed voor de doorstroming van de jeugd, en kan vrijwillgers leveren voor bardiensten en andere taken. Daarom is jullie hulp van harte nodig, bijvoorbeeld:

Ouders van jeugdleden, hebben jullie een volleybalverleden en zijn er heren die weer graag competitie willen spelen?
Zijn er recreanten die een keer, of weer opnieuw, competitie willen spelen?
Zijn er leden die het bestuur willen helpen met activiteiten om proberen een herenteam te formeren?

Mocht er ideeën of suggesties zijn over alles wat hierboven staat, schroom niet om mij of Jasper te benaderen. Alle hulp is welkom!

Met vriendelijke groet,

Mo 

Over de schrijver

Mo Arab

Mo Arab

Powered by keepvid themefull earn money