Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Een setup van de nieuwe voorzitter

Wanneer de Algemene Ledenvergadering instemt met mijn aanstelling als voorzitter, heeft ViP weer een voorzitter. Tot die tijd draai ik, Jef, mee in het bestuur, omdat deze functie vacant is.

Even voorstellen:

Mijn naam is Jef van Bemmel, sinds lange tijd actief bij VIP, leeftijd 70 jaar, getrouwd en vader van twee volwassen zonen. Ik train mee bij de recreanten en ben actief in de recreantencommissie. Tevens onderhoud ik de contacten met de adverteerders en sponsoren.

Als vriend van Bert Bouman, was zijn plan om af te treden als voorzitter bij mij al vroeg bekend. Omdat ik een voorstander ben van een jonge voorzitter heb ik niet meteen actie ondernomen. Nu er helaas geen aanmeldingen zijn en ik een vereniging zonder voorzitter geen optie vind, is het aanmelden als voorzitter voor mij een logische stap. Gezien de leeftijd en kwaliteit van de andere bestuursleden vormt mijn leeftijd geen bezwaar.

Het bestuur zet zich in om een financieel gezond en organisatorisch krachtig VIP te behouden, waarin zoveel mogelijk mensen met plezier kunnen volleyballen. Hier draag ik graag aan bij. Daarnaast houden uitdagingen als het gebrek aan voldoende senioren heren en de veranderende regelgeving ons bij de les.

Hopelijk zien en/of spreken we elkaar snel.

 

Sportieve groet,

Jef

Over de schrijver

Else Wiersma

1 reactie

  • Fijn Jef dat je het voorzitterschap op je wil nemen. Lees net dat het bestuurslid CAV ook in de startblokken staat. Mooi, dan is het bestuur weer compleet.

Powered by keepvid themefull earn money