Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Glow in the dark toernooi – een super begin van 2019!

Jasper
Door Jasper

Vrijdag 4 januari 2019 werd er door een aantal vrijwilligers van de volleybalvereniging VIP een sensationeel volleybaltoernooi georganiseerd in de Karekiet. Glow in the dark was dit jaar het thema.

Bij binnenkomst van de zaal bleek het thema in al zijn facetten aanwezig. Geen verlichting in de zaal maar in iedere hoek een speciaal blauw licht dat bijzondere lichteffecten opleverde. De lijnen van het volleybalveld en de netten werden door het blauwe licht spectaculair verlicht en de speciale volleyballen maakte het plaatje nog mooier.

De entourage van maar liefst 14 teams (echt het maximale aantal) maakte het plaatje compleet. Het gaf een bijzonder gezellige drukte in de kantine en zaal.

Alle teams hadden zich op bijzondere wijze voorbereid op deze avond. Speciale kleding al dan niet met lichteffecten, reflecterende make-up en veters die de schoenen een bijzonder uiterlijk gaven. Zelfs de politie had zich op deze avond in een speciale outfit gehesen. De aanwezige staafjes, neergelegd door de organisatie gaf de zaal een bijzonder uiterlijk.

Klokslag 19.30 uur gaf de wedstrijdcommissie bestaande uit Laura Moorman en Annique Tigges het startsein voor een bijzondere avond. In zes wedstrijden streden jong en oud, leden en niet leden met en tegen elkaar voor de winst.

Tussen de wedstrijden door was het goed vertoeven in de kantine. Brenda, Kim en Karel hadden het fantastisch voor elkaar. Warme en koude hapjes waren er in overvloed en werden gratis uitgedeeld. Ook voor een drankje moest je bij Brenda, Kim en Karel zijn.

Gedurende de avond was er tijd en gelegenheid elkaar het allerbeste toe te wensen en als ik voor alle opmerkingen in de trant van “Wat een leuk idee”  een euro had moeten neerleggen was ik failliet geweest.

Om 23.30 uur werd in de kantine door Annique bekend gemaakt welk team er als beste uit de strijd was gekomen. Voor de uitslagen moet u een andere bron raadplegen. En nog later die avond werd de laatste plakker tevreden uit de kantine geveegd. Daarna konden de barvrijwilligers en organisatie met een voldaan gevoel en een mooie omzet naar huis.

Kortom, een super begin van 2019. Nogmaals een pluim voor de organisatie. Het was top!

Van een tevreden deelnemer.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money