Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Een nieuwe adverteerder

Hallo VIPers,

Superleuk dat ik met mijn rijschool RijBest VIP kan sponsoren!

Als (oud) volleybalrecreant draag ik de sport een warm hart toe, waardoor de keus om VIP te sponsoren dan ook niet moeilijk was!

Eerlijk is eerlijk, als kleine, maar enthousiaste en succesvolle rijschool is een beetje reclame en naamsbekendheid ook niet weg…dus maak ik graag van de gelegenheid gebruik mij en mijn rijschool even aan je voor te stellen:

Ik ben Piet Bijl, vader van twee dochters die, samen met hun vrienden vonden dat ik rij-instructeur moest worden om hun aan het rijbewijs te helpen. Nou dat is gelukt!! Nu heb ik een kleinschalige en daarom ook heel persoonlijke rijschool. En ik vínd het leuk!

Het is geweldig om beginnende bestuurders stap voor stap op te leiden tot volleerde chauffeurs. Overigens help ik ook de “herintreders” of “faalangstigen” weer graag zelfverzekerd de weg op! Mijn leerlingen vertellen mij na het behalen van het rijbewijs juist de professionele, maar ook persoonlijke aanpak en de ontspannen sfeer tijdens de lessen zo gewaardeerd te hebben. “Rijlessen moeten leerzaam, maar ook leuk zijn” is mijn devies!

Overweeg je een goede rijopleiding, of ken je iemand die op een prettige, leuke, maar vooral ook leerzame manier het rijbewijs wil halen of opfrissen? Denk dan eens aan RijBest. Via VIP krijg jij of je relatie 5% VIP-korting op het RijBestpakket en ontvangt VIP €25,=  voor de clubkas. Een probeerles is overigens gratis.

Rijbest is niet de allergoedkoopste, niet de allerduurste….maar wel de allerbeste en allerleukste rijschool van Purmerend en omstreken!  Kijk maar eens op de website www.rijbest.nl  of bel voor meer informatie en mogelijkheden met Piet Bijl  06-54394422

Over de schrijver

Bram Wolff

Powered by keepvid themefull earn money