Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Selectietrainingen op zondagochtend

Selectietrainingen op zondagochtend

Op 30 september om 09.00 uur begon het. Het was meteen een lange dag. De zondag begon met een kleine introductie, waarna we de kantine even in konden, omdat we gesponsord worden door Spax Gezondheidswinkel. Dankzij Spax Gezondheidswinkel kunnen wij elke zondag trainen in dezelfde rode shirts met kousen, onwijs bedankt hiervoor! Vervolgens begon de training met de gehele groep en daarna zijn we met de helft van de groep naar de Beuk gegaan om nog een extra demonstratietraining te geven.

Nu staan we elke zondagochtend vroeg op, om van 9.00 tot 11.00 te trainen. Een grote gemotiveerde en vooral ook getalenteerde groep. Elke week beginnen we met een uitgebreide warming-up waarna de training echt begint. De eerste weken is de focust gelegd op de techniek, waarbij iedereen grote stappen heeft gemaakt. De afgelopen weken zijn we steeds meer gaan trainen in 2 groepen, waarbij een groep klaargestoomd wordt voor het Holland Top Toernooi.

Het is leuk om te zien hoe de gehele groep om 9.00 (soms iets te laat) aanwezig is en vol enthousiasme elke training weer begint. Vaak zijn ze al aan het volleyballen voordat de training begint en ook als er tijd is voor een slokje drinken staan er nog een aantal over te spelen. Vol enthousiasme doet iedereen mee met de oefeningen en is er ook te zien dat iedereen grote stappen maakt. We gaan er een leuk seizoen van maken, waarbij we elke zondag fanatiek zullen trainen.

Met een groep b-meiden gaan we volgende week (zondag 18 november) ook meedoen aan het Holland Top Toernooi, wat een 3-daags toernooi is. Mocht je willen komen aanmoedigen dan is de eerste wedstrijd om 9:00 in Topsportcentrum Almere (Pierre de Coubertinlaan 7 1362LA Almere). We hopen op veel support!

Aan het einde van het seizoen zal er nog een afsluitend toernooi zijn, waarbij we teams zullen maken en tegen andere selectieteams een toernooi zullen spelen. Kortom: een leuke groep die elke zondag fanatiek traint om beter te worden en met wie we een leuk seizoen zullen maken met een goede afsluiting aan het eind van het seizoen!

 

Over de schrijver

Merijn Luijbe

Sportbuurtcoach bij ViP en Spurd. Werkzaam voor ViP sinds 2012, lid van ViP sinds 2013. Voorzitter van de jeugdcommissie en beachcommissie. Trainer van de jongste CMV jeugd.

Powered by keepvid themefull earn money