Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Marktstad mixtoernooi en jeugd openingstoernooi

Op 8 september organiseert VIP het marktstad mixtoernooi en een openingstoernooi voor zijn jeugd in sporthal de Beuk. Je kan aan beide toernooien gratis meedoen. Hieronder staat wat beide toernooien inhoudt en hoe je je aanmeldt. Schrijf je op tijd in, want je kan je aanmelden tot en met 7 september.

 

Het openingstoernooi voor de jeugd is een mixtoernooi voor alleen de eigen abc-jeugd. Bij dit toernooi bestaan de teams uit jeugdspelers/speelsters van VIP plus een speler of speelster van VIP heren 1 of dames 1. Aan het einde van het toernooi worden er 6 spelers/speelsters uitgekozen van de deelnemende jeugdleden die opvielen bij het toernooi, zij mogen proberen om een set te winnen van een mixteam van heren 1 en dames 1. Het gehele programma van het openingstoernooi vindt plaats van 15:00 tot ongeveer 18:30. De teams worden willekeurig samengesteld, echter je kan je aanmelden als duo en dan kom je sowieso met hem/haar in het team. Wil je hieraan meedoen stuur dan een mail naar w.slim@kpnplanet.nl met het team waarin je competitie speelt of meetraint, je naam en eventueel degene waarmee je mee in het team wilt komen. Na dit leuke toernooi kun je je natuurlijk ook nog meedoen met het marktstad mixtoernooi.

 

Het marktstad mixtoernooi is een toernooi waarbij iedereen zich kan aanmelden, zowel goede volleyballers als mensen die nog nooit hebben gevolleybald maar voor de lol wel een keer een toernooi willen spelen. Het gezelligheidstoernooi voor iedereen is van 19:00 tot ongeveer 22:00. Er wordt gespeeld met de gewone volleybal regels. Je kan je als team, alleen of met een paar mensen aanmelden. Als je je als team aanmeldt geef dan alle teamleden op en je teamnaam aan het mailadres w.slim@kpnplanet.nl . Geef je je alleen op of als een groepje kleiner dan 6, stuur dan ook een mail naar hetzelfde adres met al je teamleden of alleen je eigen naam als je je alleen opgeeft.

 

Hopelijk zien we jullie 8 september,

Groet VIP

Over de schrijver

Merijn Luijbe

Sportbuurtcoach bij ViP en Spurd. Werkzaam voor ViP sinds 2012, lid van ViP sinds 2013. Voorzitter van de jeugdcommissie en beachcommissie. Trainer van de jongste CMV jeugd.

Powered by keepvid themefull earn money