Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Steun ViP bij de Rabobank Clubkas Campagne

Door Scipio

Zoals jullie weten nemen de sponsor inkomsten af, terwijl de vaste lasten (zaalhuur, trainers en NeVoBo) nog steeds oplopen. ViP moet dus creatief op zoek naar extra bronnen van inkomsten. Zo’n kans dient zich nu aan in de vorm van de Rabobank Clubkas Campagne.

Iedereen met een particulier rekening van de Rabobank, die ook nog lid is van de Rabobank kan een stem uitbrengen op de bij de bank ingediende voorstellen. Vorige week heeft ViP zijn voorstel ingediend: We willen graag geld om extra trainingen mogelijk te maken.

We roepen alle ViP-leden (of hun familie en vrienden) met een Rabo-rekening op om:

  1. vóór 23 juli lid te worden van de Rabobank, zodanig dat jullie mogen stemmen! Dat kan heel eenvoudig via de App.
  2. in augustus hun stemmen uit te brengen op ViP. Je krijgt hiervoor bericht van de Rabobank.

Mogelijk krijgen wij dan in het najaar bericht dat we een mooi bedrag kunnen ophalen bij de Rabobank!

Steun ViP bij de Clubkas Campagne! Alle beetjes helpen!

 

 

 

 

Over de schrijver

Scipio

Scipio is op zijn 15e gestart met volleybal bij Rangers in Amsterdam. In 1992 is hij naar Purmerend verhuisd en lid geworden van Dinsvo (een van de voorlopers van ViP). In Purmerend heeft hij jaren met plezier in het eerste team gespeeld.
Hij heeft allerlei vrijwilligers werk gedaan: trainer, coach, lid van commissies, voorzitter van commissies en is nu als bestuurslid CAV binnen ViP verantwoordelijk voor Communicatie, Vrijwilligers, Activiteiten en de Buurt Sport Coach.

Powered by keepvid themefull earn money