Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Vacature Jeugdcommissie

Helaas heeft er een vaste kracht van de jeugdcommissie aangegeven te stoppen met de commissie, vandaar dat wij op zoek zijn naar versterking! Iedereen is van harte welkom maar we zoeken vooral iemand met een zoon/dochter bij de CMV of C-jeugd!

We zijn een gezellige commissie die met veel inzet een zo leuk mogelijke tijd voor onze ViP jeugd mogelijk maakt. Wil je ons dus komen versterken stuur een mailtje naar competitie-jeugd@vippurmerend.nl.

Voor de vacaturetekst zie hieronder:

Commissie Competitie Jeugd – CCJ

Je draagt de volleybalvereniging ViP een warm hart toe en eventueel volleybalt je zoon of dochter bij ViP. Je wilt graag dat de jeugd van ViP een super leuke tijd heeft bij ViP en wilt je hiervoor inzetten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geef je dan op om lid te worden van de CCJ.

Wat wij doen:

  • Wij zijn het aanspreekpunt voor de jeugdleden, trainers, coaches en ouders maar natuurlijk ook voor ViP zelf;
  • Wij organiseren toernooien, open dagen en ouderavonden;
  • Wij proberen onze jeugdleden goed te begeleiden en ze naar een hoger niveau te tillen door middel van het aanbieden van extra trainingen bij diverse volleybalscholen.

Dit is uiteraard een kleine greep uit de activiteiten die wij binnen de Jeugd Commissie regelen. Wij zijn een kleine commissie van vier personen die probeert in een gezellig team een aangename

sportomgeving te regelen voor onze kids.

Wat wij zoeken:

  • Positieve energie!
  • Affiniteit met volleybal
  • Team speler die van aanpakken houdt

Mocht je meer informatie willen of geïnteresseerd zijn om lid te worden van de CCJ stuur dan een mail naar competitie-jeugd@vippurmerend.nl

Over de schrijver

Merijn Luijbe

Sportbuurtcoach bij ViP en Spurd. Werkzaam voor ViP sinds 2012, lid van ViP sinds 2013. Voorzitter van de jeugdcommissie en beachcommissie. Trainer van de jongste CMV jeugd.

Powered by keepvid themefull earn money