Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Concept teamindelingen

Hierbij het concept teamindeling voor 2018-2019. Klik Hier voor de concept teamindelingen.

Die van jeugd was al eerder met de betrokkenen gecommuniceerd.  

Er zijn wat veranderingen in de samenstelling van teams, trainers en trainingsavonden. Ik neem dat per team door.

 

Algemeen

Beide heren teams hebben aangeven altijd laat en alle dames team hebben aangegeven altijd vroeg te willen spelen. Alle 5 damesteam vroeg laten spelen, gaat niet helaas in de karekiet. Daarom heb ik nevobo gevraagd om dit te laten rouleren.

 

D1

De trainer van dames 1, Gerard van den Haak gaat weer na een paar jaar een jeugdteam training geven (MB1). Het is op zijn plaats om Gerard te bedanken voor de bewezen diensten en genomen moeite en tijd in de afgelopen jaren. Gelukkig kunnen we de kwaliteiten van Gerard blijven gebruiken voor ons jeugd.

De nieuwe trainer van dames 1 heet Menno Klein. We zijn erg blij met zijn komst en hopen dat hij het erg leuk gaat hebben bij onze vereniging, Menno welkom (en ook zijn dochter Lizanne en Shannen)! Volgend jaar heeft D1 samen met onze talentvolle jeugd een tweede combi-training op dinsdagavond in de karekiet.

 

D2

Bij D2 komen Brigitte Ruizendaal en Dorien Visser (gelukkig weer) het team aansterken.

 

D3

Geen wijzigingen.

 

D4

D4 heeft heel sportief ingestemd met de wijziging van hun trainingsavond van dinsdag naar woensdagavond. Zo hebben ze een tweede training voor D1/jeugd op dinsdagavond mede mogelijk gemaakt, dank hiervoor.

 

D5

Geen wijzigingen.

 

H1

Dit jaar weer kampioen geworden in het 2e klasse en hen staat de uitdaging van het eerste klasse volgend jaar te wachten. Tot zover heeft H1 geen nieuwe aanmeldingen maar de hoop is dat het nog gaat komen zodat het team aangesterkt wordt voor volgend jaar. 

 

H2

Helaas hebben we afscheid moeten nemen dit jaar van een paar oude rotten in het vak zoals Jan Huiberts, Karel van Gaalen en Dirk Bloothoofd. Namens het bestuur speciale dank aan jullie voor je tomeloze inzet afgelopen decennia!

Er zijn wat nieuwe gezichten die hun interesse hebben getoond om bij de ViP te gaan volleyballen ter aanvulling van H2. We hopen dat ze zich zo snel mogelijk gaan aanmelden zodat we dan met de resterende leden van H2, een goed team neer kunnen zetten voor volgend jaar. Vanaf volgend jaar gaat H2 met H1 samen trainen. Zo boosten we de trainingsopkomst van H1 en bezuinigen op de trainerskosten.   

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de teamindeling, mag je de CCS (competitie-senioren@vippurmerend.nl) of de CCJ (competitie-jeugd@vippurmerend.nl) benaderen.

Met sportieve groeten,

Mo Arab

Over de schrijver

Bram Wolff

Powered by keepvid themefull earn money