Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

ViP kan nieuwe sponsoren en adverteerders heel goed gebruiken

Door Scipio

Wij zijn heel blij met de jaarlijkse bijdragen van onze trouwe sponsoren en adverteerders. Maar ook ViP ondervindt dat de jaarlijkse lasten hoger worden, daarom zijn we op zoek naar nieuwe sponsoren en adverteerders.

Sponsoren en adverteerders willen we graag binden aan de vereniging. De binding gaat uiteraard ook via de leden zelf. Elk lid kan zijn of haar werkgever, zijn of haar opa, oma, vader, moeder, broer, zus etc. vragen om een jaarlijkse donatie te doen aan ViP. Al deze mensen en bedrijven krijgen een vermelding op onze website en zullen worden genoemd in de nieuwsbrieven. Jaarlijks worden deze donateurs door de penningmeester benaderd voor hun donatie voor het komende jaar. Naast de donaties bieden we de mogelijkheid om een bal te sponsoren. Alle teams van de vereniging hebben ieder jaar weer nieuwe ballen nodig. Zeker de allerkleinste leden spelen met speciale volleyballen die gesponsord kunnen worden door bedrijven of leden die onze vereniging een warm hart toedragen.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn neem dan contact op met Jef van Bemmel (j.bemmel72@upcmail.nl).

 

 

Over de schrijver

Scipio

Scipio is op zijn 15e gestart met volleybal bij Rangers in Amsterdam. In 1992 is hij naar Purmerend verhuisd en lid geworden van Dinsvo (een van de voorlopers van ViP). In Purmerend heeft hij jaren met plezier in het eerste team gespeeld.
Hij heeft allerlei vrijwilligers werk gedaan: trainer, coach, lid van commissies, voorzitter van commissies en is nu als bestuurslid CAV binnen ViP verantwoordelijk voor Communicatie, Vrijwilligers, Activiteiten en de Buurt Sport Coach.

Powered by keepvid themefull earn money