Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Het middelbare scholentoernooi

Afgelopen dinsdag 10 april was er weer het middelbare scholentoernooi! Dit jaar deden er 4 scholen mee n.l. het Jan v. Egmond college, Da Vinci college, Het Clusius college en Het Gaudi. Ondanks dat het licht uitviel door een miscommunicatie kon er op tijd gestart worden met de wedstrijden. Hoewel de angst wel even was dat het een donker toernooi ging worden.

Het was een gezellige drukte in de Karekiet en er werd heel leuk volleybal gespeeld, hoewel het niveau verschil soms wel erg groot was. Een wedstrijd eindigde zelfs in 28-1 (toch knap dat ene puntje). Uiteindelijk was de winnaar van de categorie MIX klas 1/2 het Da vinci 2 team en van de categorie MIX 3/4 Het ViP team (hoe kan het ook anders).

Na deze categorieën begon de categorie MIX 5/6+docententeams. Hier werd zeer goed volleybal gespeeld met zelfs 3 meter aanvallen en sprongservices door sommigen. Het docententeam van het Gaudi speelde heel knap volleybal, maar wisten uiteindelijk net niet de winnaars poule te halen.

Uiteindelijk ging het in de winnaars poule tussen de teams JEL MIX 5/6, Da Vinci docenten 2 en JEL docenten. JEL docenten had een zeer sterk team en was eigenlijk de gedoodverfde winnaar maar helaas kwam er blessureleed waardoor het team gehavend verder moest. De uiteindelijk eindstrijd ging dan ook tussen Het Da vinci docenten 2 en JEL MIX 5/6. De winnaars van deze categorie zijn geworden JEL MIX 5/6.

Gefeliciteerd winnaars!

Met een eerste, tweede en 2 derde plekken is uiteindelijk Het Jan v. Egmond college de overal winnaar geworden van het toernooi en zij namen de wisselbeker weer mee naar school voor de 10e keer!

Alle deelnemers en vrijwilligers heel erg bedankt en hopelijk tot volgend jaar! 

Over de schrijver

Merijn Luijbe

Sportbuurtcoach bij ViP en Spurd. Werkzaam voor ViP sinds 2012, lid van ViP sinds 2013. Voorzitter van de jeugdcommissie en beachcommissie. Trainer van de jongste CMV jeugd.

Powered by keepvid themefull earn money