Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Voorkom boetes! Haal eenvoudig je Spelregelbewijs!

Jasper
Door Jasper

De afgelopen maanden heeft ViP helaas een aantal forse boetes gekregen omdat niet-bevoegde personen een wedstrijd hebben gefloten. Dit is extra zuur als je bedenkt dat leden (of ouders van jeugdleden) hun nek uitsteken om een wedstrijd te fluiten terwijl dat vervolgens dan nog tot een boete leidt ook… Gelukkig zijn de boetes uiteindelijk allemaal kwijtgescholden maar dat ging niet zonder slag of stoot. Er is een hele eenvoudige manier om zulke boetes te voorkomen: haal je Spelregelbewijs op www.volleybalmasterz.nl. Op deze site kan je oefenen met spelsituaties en spelregels, en als je er klaar voor bent kan je door het doen van een aantal tests eenvoudig je Spelregelbewijs halen. Je hebt wel je Nevobo relatiecode nodig om in te loggen. Mocht je vragen hebben, laat het de Scheidsrechterscommissie weten via scheidsrechters@vippurmerend.nl

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

2 Reacties

  • Let wel op je mag alleen 3 de klasse fluiten en de jeugd je bent dan V 6 scheidsrechter, wil je hoger fluiten dan moet je V 4 scheidsrechter zijn en een avond hebben gevolg mbt de vaardigheidstraining op 1 ste en 2 de klasse niveau.

    • Da’s een goede toevoeging, Henk, dank! De boetes betroffen inderdaad jeugdwedstrijden.

Powered by keepvid themefull earn money