Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

ViP H1 hard onderuit

Arne
Door Arne

De mannen van het eerste herenteam van ViP zijn donderdag avond hard onderuit gegaan in de derby tegen Bevok. Waar in oktober nog werd gewonnen met 3-1, was het donderdag kansloos tegen de nummer twee Bevok. ViP verloor met duidelijke cijfers en staat nu tweede, met nog wel twee wedstrijden meer te spelen.

ViP begon gehavend aan de wedstrijd, zowel libero Werner als diagonaal Joost zijn geblesseerd. Direct kwam ViP met 8-1 achter. Na een time out wist ViP langzaam terug te komen, maar het was niet genoeg om de set te pakken, 25-23. In de tweede set begon ViP duidelijk scherper, maar in het achterveld bleef het onrustig en aan het net kwam ViP niet langs het blok van Bevok. Ook na wat wisselingen aan de zijde van ViP in de derde set kwam ViP niet goed uit de verf en bleef het onder druk staan van de Beemsterlingen. Met 25-16 was in set drie het verlies het grootst. In set vier wederom een aantal wisselingen, maar ook hier geen kentering en wederom een kleine afgang met 25-20. 

Door het verlies komt ViP nu twee punten achter op Bevok en ziet het Move en Clam Dijcke dichterbij komen. Met nog twee wedstrijden in het halen is er nog geen man overboord, maar de marge is wel flink geslonken de heren moeten hard aan de bak en kunnen zich weinig misstappen permiteren. 

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

1 reactie

  • je kunt nu eenmaal niet altijd winnen en een verlies partij zet de mannen heus wel weer op het goede spoor.
    You can,t always get what you want
    But if you try sometime, you’ll find you get what you want.
    Succes verder mannen het gaat jullie wel lukken.

Powered by keepvid themefull earn money