Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur

Bardiensten en kantinegasten opgelet!

Jasper
Door Jasper

Beste bardiensten en beste leden,

De afgelopen weken hebben we gemerkt dat er soms wc-rollen in de wc’s van de kantine van de Karekiet worden gestopt ten tijde van onze bardiensten op de vrijdagavond. Het spreekt voor zich dat dit kan leiden tot het verstoppen van de wc’s. Vriendelijk verzoek aan alle bardiensten om een extra oogje in het zeil te houden in en om de wc’s van de kantine. Als we allemaal een beetje uitkijken komen de daders (die wellicht van buiten komen en even snel via het gangetje de wc’s binnen glippen) wellicht niet meer op het idee om dit te blijven doen.

Daarnaast hebben we gemerkt dat op vrijdagavonden ventielen uit fietsbanden worden gedraaid bij fietsen die in de fietsenstalling staan bij de Karekiet. Wellicht een beetje kattenkwaad, maar wel heel vervelend als je ‘s avonds nog naar huis moet fietsen. Ook hier voor geldt, als je de kantine verlaat kijk even om je heen of je een “dader” ziet en spreek hem of haar er op aan. Er liggen een paar extra ventielen in de kantine van de Karekiet (in de kast – vraag aan het barpersoneel), maar wellicht is het verstandig om zelf ook een paar fietsventielen mee te nemen mocht je die thuis toevallig hebben liggen.

Over de schrijver

Jasper

Jasper

Spelverdeler bij ViP/Bevok Heren 1 en Penningmeester van ViP. Lid sinds 1980.

Powered by keepvid themefull earn money