Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Bericht van de Nevobo over het DWF!

Arne
Door Arne

Bericht van de Nevobo over het DWF!

Beste aanvoerders van de teams,

Vanaf het begin van de competitie zijn jullie in aanraking gekomen met het gebruik van het DWF. Voor sommigen nog wat onwennig en voor anderen een fluitje van een cent. Nu, na ongeveer 7 competitieronden) kunnen wij zeggen dat we zeer tevreden zijn over gebruik en reacties. Uiteraard zullen er af en toe wat kleine probleempjes zijn, maar die worden ter plekke vaak opgelost. Prima dat deze insteek er is en er naar oplossingen ter plaatse wordt gezocht, vaak dankzij jullie inzet.

Wij zijn, zoals eerder al gemeld erg tevreden over het gebruik van het DWF. We willen jullie er wel op wijzen om met elkaar scherp te blijven bij het gebruik van het DWF. Met name in het gebruik van het DWF Resultaat invoeren merken we dat er kleine fouten in sluipen of dingen vergeten worden na afloop van de wedstrijd. Wij willen jullie adviseren om samen met de official en de andere aanvoerder het DWF in te vullen na de wedstrijd en deze ook samen af te sluiten na ondertekening (akkoord bevonden)  Als jullie hier scherp op blijven met elkaar en de mogelijkheden optimaal benutten dan weten we dat wat in het DWF staat daadwerkelijk klopt. 

Blijf bijvoorbeeld goed letten op de uitslagen/eindstanden die ingevoerd worden in het DWF. We worden nu soms geconfronteerd met het feit dat setstanden volledig verkeerd om ingevuld worden. Blijf hier scherp op, want de punten kunnen aan het eind van het seizoen doorslaggevend zijn. Mocht er toch een fout gemaakt worden (wat altijd kan gebeuren) dan kan er een mail gestuurd worden naar het regiokantoor, welke is ondertekend door beide teams. Wij zullen het dan corrigeren.

Controleer ook dat spelers die niet gespeeld hebben niet aangevinkt zijn. Dit is heel belangrijk. Als iemand niet gespeeld heeft en toch aangevinkt is en hij/zij behoort tot een lager team, dan telt het als invalbeurt en kan het zomaar gebeuren dat iemand zich vast speelt. Dat kan zelf weer leiden tot een ongerechtigde speler terwijl er helemaal geen kwade opzet in het spel is. Als zo iets toch gebeurt is het voor ons niet te achterhalen of de speler daadwerkelijk niet heeft gespeeld. Let op, aanpassen, dat een speler niet heeft gespeeld is door ons niet meer mogelijk, tenzij beide teams (verenigingen), samen met de official dit per e-mail bevestigen aan ons. Als we hier met elkaar op letten weten wij zeker dat de kleine foutjes steeds minder worden en een ieder het gebruik en plezier van het DWF blijft waarderen. Zowel spelers, coaches en officials.

Hartelijk dank voor jullie medewerking en heel veel succes en plezier bij het verdere verloop van de competitie!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Ros, Wouter Gaillard, Marcel de Groot, Léon Sosef
Medewerkers Wedstrijdwezen

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money