Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Bijzondere ViP activiteiten bij opening MFSA op 23 september aanstaande

Door Scipio

Zoals jullie weten wordt op zaterdag 23 september aanstaande de nieuwe MFSA sporthal geopend. De hal staat aan de van IJsendijkstraat pal naast de Beukenkamp.  

Programma
De officiële opening vindt plaats van 10:30 uur-12:00 uur. Daarna starten de verschillende programma’s in de verschillende sporthallen en de turnhal. Het totale programma duurt tot ongeveer 20:00 uur.

Doehal
In de Doehal krijgt elke vereniging  de kans zijn “kunstje” te laten zien.

ViP organiseert tussen 12:00 en 17:00 , onder leiding van onze Buurt sport coach Merijn Luijbe,  een inloop-clinic voor de jeugd. Belangstellenden worden uitgenodigd om mee te doen met o.a. het spectaculaire smashbal en andere volleybal activiteiten. Alle ViP Jeugd kan uiteraard ook meedoen. Doe je je ViP kleding en je sportschoenen aan?

Showhal
In de showhal vinden de demonstraties plaats van de verenigingen die zich daarvoor hebben aangemeld. .Het geheel wordt ondersteund door een speaker en een DJ die mede voor de Fun en belevingsfactor zorg dragen. Intermezzo’s tijdens het ombouwen van de zaal, zorgen ervoor dat er steeds iets te beleven valt.  

In de showhal zal van 14:30 – 15:15 dames 1 het opnemen in een ‘batlle of the sexes’  tegen twee van onze oud leden:  Erwin Huinen en Lars de Boer, die komend seizoen bij Zaanstad in de Eredivisie te bewonderen zullen zijn.

Kom allemaal kijken en meedoen op zaterdag 23 september aanstaande!

 

 

Over de schrijver

Scipio

Scipio is op zijn 15e gestart met volleybal bij Rangers in Amsterdam. In 1992 is hij naar Purmerend verhuisd en lid geworden van Dinsvo (een van de voorlopers van ViP). In Purmerend heeft hij jaren met plezier in het eerste team gespeeld.
Hij heeft allerlei vrijwilligers werk gedaan: trainer, coach, lid van commissies, voorzitter van commissies en is nu als bestuurslid CAV binnen ViP verantwoordelijk voor Communicatie, Vrijwilligers, Activiteiten en de Buurt Sport Coach.

Powered by keepvid themefull earn money