Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Team-, zaal- en trainingsindeling 2017-2018

Arne
Door Arne

Beste ViP leden,

De CCS, CCJ en het bestuur hebben de team-, zaal- en trainingsindeling zo goed als rond. Ook is er een agenda voor het seizoen 2017-2018: Agenda ViP 17-18. Voor alle groepen zijn trainers gevonden en alle teams hebben een zaalruimte gekregen nu de inhuur bij Spurd bekend is. Op de website van de Nevobo vinden jullie de CONCEPT teamindeling. Deze wordt op 1 september definitief. Het thuisschema van ViP is vrijwel definitief. Lees meer over het wedstrijdschema hieronder. De schema’s zijn te vinden onder downloads.

Teamindeling

De teamindeling voor het seizoen 2017-2018 kunnen jullie vinden onder downloads: ViP Teamindeling 2017-2018. Mochten jullie nog onjuistheden tegenkomen, neem dan contact op met de CCJ of de CCS. De teamindeling is definitief.

Zaal- en trainingsindeling

Van Spurd hebben we zaalruimte toegewezen gekregen. Deze vinden jullie in de teamindeling en onder downloads. Grote wijziging is dat de Vaart op maandag wordt vervangen door de nieuwe MFS (direct vanaf het begin van het seizoen). Dus D1, D3+D5, recreanten maandag en MB1 trainen in de MFS. De huurders van de Koogmolen gaan naar de Vaart, de huurders van de Vaart gaan naar de MFS (hal 1: 4 velden), dus ViP ook. Daarnaast spelen de jeugdteams op zaterdag niet meer in de Karekiet, maar in de MFS. Dat is ongeveer om de week, met name de B-jeugd. Dat is in hal 2, met 3 velden, zodat ieder veld een tribune aan de achterzijde heeft. Dit hebben we gedaan omdat niet alle wedstrijden in de Karekiet passen op de vrijdag avond. De jeugd speelde al op zaterdag zo nu en dan in de Karekiet, echter is het met drie teams voordeliger de MFS te huren omdat we dan maar 1 tijdslot nodig hebben en niet zelf een kantine hoeven te draaien die (op de zaterdagen tijden jeugdwedstrijden) niet genoeg rendeerde. Ook naar de toekomst toe is dat prettig, zo hebben we makkelijker toegang tot de MFS als we hier vaker gebruik van willen gaan maken. Let op, in het wedstrijdschema staat de MFS nog als de Beukenkamp, dit wordt nog aangepast.

Wedstrijdschema Nevobo

Op de competitie website van de Nevobo staat het CONCEPT wedstrijdschema welke 1 september definitief wordt. Het thuisschema is zo goed als rond. Voor de wedstrijden vanaf januari zullen nog wat wijzigingen in tijd kunnen volgen omdat de jeugd voor de tweede helft van de competitie dan nog ingepland moet worden. Het schema voor de uitwedstrijden kan nog (sterk) wijzigen, afhankelijk van de andere clubs. Mochten jullie nu al wijzigingen hebben, dan horen we dat graag, mail daarvoor voor 15 augustus naar Sportzaken. Gedurende het seizoen is er beperkt wijzigen van wedstrijden mogelijk, dat gaat dan via het wedstrijdsecretariaat.

De kantine commissie zal binnenkort met een bar- en zaaldienst schema komen voor de vrijdag avonden. De scheidsrechter commissie zal de scheidsrechters toewijzen en jullie daarover informeren.

DWF verplicht

Vanaf dit seizoen is het DWF verplicht en is er geen papieren formulier meer bij de wedstrijden. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de werking van het DWF! Sportzaken zal zorgen dat de meeste teams al goed staan ingesteld voor de start van de competitie.

Agenda 2017-2018

Op de website is ook de Agenda ViP 17-18 te vinden, met de inhuur van zalen, zodat iedereen weet wanneer er wel en geen trainen is. De trainingen starten op 4 september 2017 (dus ook meteen in de MFS).

15 september zal er in het kader van de Marktstadfeesten een oefentoernooi worden georganiseerd door ViP D2/de activiteiten commissie waar teams de mogelijkheid hebben om te oefenen tegen andere teams.

8 september is de ALV

23 september wordt de MFS officieel geopend

18 september start de competitie

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money