Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws Teams

Update competitieschema tweede seizoenshelft

Arne
Door Arne

Beste (jeugd)competitiespelers van ViP,

Allereerst de sportiefste wensen voor 2017 namens het bestuur van ViP! Dat we een sportief, gezond en gezellig seizoen mogen draaien!

Ondertussen gaan we beginnen aan de tweede helft van de competitie 2016-2017. De jeugdteams zijn opnieuw ingedeeld en beginnen aan een nieuwe competitie. Doordat er wat ruimte gemaakt moest worden of juist ruimte over bleef in het schema zijn er ook een paar senioren wedstrijden verschoven in zowel datum (twee dubbele planningen verplaatst) als in tijd (voor een optimaal schema). Ook zijn er weer een aantal zaterdagen met wedstrijden van de jeugd in de Karekiet. Op zaterdag 1 april 2017 spelen de CMV teams van de regio in de Vaart in Purmerend.

Check via http://www.volleybal.nl/competitie welke wijzigingen er voor jouw team zijn.

In de Karekiet is een automatisch licht en alarm systeem geplaatst. ViP heeft echter ruim genoeg ingehuurd om alle wedstrijden en cooling downs af te kunnen maken. Het zaallicht gaat 17:45 uur aan, verzoek aan de startende teams en de bar-/zaaldienst om op tijd aanwezig te zijn om op te bouwen en te starten met de wedstrijd, zodat ook de teams later op de avond op tijd kunnen beginnen.

 

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money