Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Beach Bestuur Nieuws

Rabobank Waterland vervult kerstwens ViP

Arne
Door Arne

Rabobank Waterland heeft de wens van ViP voor een nieuw materiaal opslaghok op de beachvolleybalvelden in vervulling laten gaan.

Komende drie maanden zal de beachcommissie een mooi nieuw materiaalhok plaatsen op de beachvelden zodat al het materiaal weer droog en veilig opgeborgen kan worden. We willen de Rabobank enorm bedanken voor hun steun om de wens uit te laten komen!

Da Rabobank plaatste begin december Wensbomen in hun kantoren en waren met de Wensboom aanwezig op verschillende kerstmarkten in de regio. Iedereen kon een wens ophangen in de boom, voor een stichting of vereniging of een mooie kerstgedachte. Als coöperatieve bank werkt de Rabobank graag samen met haar omgeving om de (sociaal) economische ontwikkelingen in de regio te bevorderen. Door een financiële bijdrage uit het Rabo Waterland Coöperatiefonds hopen ze zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/waterland-en-omstreken/winnaars-actie-de-wensboom/

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money