Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Bestuur

Toegang sportzaal de Karekiet

Arne
Door Arne

Beste gebruiker van de sportzaal De Karekiet,

Sinds vorig jaar is Spurd bezig met de implementatie van GBS’en (gebouwbeheerssystemen) in alle binnensportaccommodaties in Purmerend.  Met dit GBS wordt via 1 systeem de toegang, verlichting, alarm, CV, energieverbruik  en warmwatertemperatuur geregeld.  Als gebruiker van de binnensportaccommodaties heeft u hier tot op heden nog weinig van gemerkt.  Sinds vandaag is de schakeling van de verlichting in De Karekiet echter ook geregeld via dit GBS.

Trainingen

Voorheen moest u als gebruiker de verlichting van de gymzaal in het schoonmaakhok/licht hok (ruimte aan het einde van de gang links van de hoofdingang) aanschakelen. Dit is met ingang van vandaag niet meer nodig. In de zaal hangt een sensor die beweging registreert.  Op het moment dat de zaal is gereserveerd en er wordt beweging geconstateerd door de sensor schakelt de verlichting automatisch aan. Maximaal 15 minuten voor aanvang van elke reservering schakelt de verlichting aan en maximaal 15 minuten na afloop van elke reservering schakelt de verlichting automatisch uit. De verlichting in de bij ruimten (kleedkamers, gang en berging) blijft onveranderd.

Wedstrijden

Wij begrijpen dat het inhuren van de zaal voor wedstrijden geen exacte wetenschap is.  Met andere woorden;  we begrijpen dat het op voorhand niet mogelijk is om de precieze eindtijden aan te geven en op deze tijden in te huren. We hebben voor de uren die jullie als wedstrijduren hebben benoemd dus een ruime speling aangehouden.  Zonder deze speling kan het voorkomen dat de verlichting immers automatisch uitschakelt als de huurtijd wordt overschreden. Op basis van jullie ervaringen met het organiseren van wedstrijden kunnen jullie echter wel een inschatting maken van een gemiddelde eindtijd. Voor wat betreft de starttijden is dit wel goed te plannen dus hier wordt de standaardmarge van 15 minuten gehanteerd. Deze standaardmarge geldt dus ook voor alle uren voor de trainingen.

Dinsdag trainingen 18:00 – 22:30 uur –> 17:45 – 22:45 uur

Vrijdag wedstrijden 18:00 – 23:00 uur –> 17:45 – …. einde wedstrijden en huidige alarm Kantine

Verlichting kleedkamers en gang en de douches blijven gewoon werken, dus alle tijd om rustig te douchen, om te kleden, na te spreken, etc.

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

1 reactie

  • Wedstrijden bij de jeugd en senioren lopen tegenwoordig regelmatig uit. de aanvang van 21:30 wordt nagenoeg nimmer gehaald. De laatste wedstrijden beginnen vaak na 22:00 uur en duren vaak tot even voor 24:00. Dus ruimere tijd is zeker gewenst.

Powered by keepvid themefull earn money