Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Teams

Gratis spelregeldiploma halen

Arne
Door Arne

Het online platform VolleybalMasterz is in het kader ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’ ontwikkeld in samenwerking met NOC*NSF. In deze aantrekkelijke, online leeromgeving kunnen sporters hun spelregelkennis oefenen, toetsen en up to date houden via testjes, spelletjes en toetsen. De eindtoets die kan worden afgelegd is gratis en geeft bovendien recht op het leiden van wedstrijden tot en met de 3e klasse.

Hoe beter je het spelletje kent, hoe leuker het is!

VolleybalMasterz helpt op een leuke manier om de spelregelkennis te vergoten. Ook voor andere doelgroepen heeft VolleybalMasterz meerwaarde. Immers, hoe beter je het spelletje kent, hoe leuker het is! In het veld zal het leiden tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. De spelregels worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en met foto’s en video’s. Ook is het Spelregelboekje in ‘begrijpelijke’ taal er te vinden, een handig naslagdocument. 

Eindtoets = spelregelbewijs + titel ‘VolleybalMaster

Na de uitleg over de regels en een aantal moeilijke spelsituaties, kan aan de hand van testjes de spelregelkennis worden getoetst en/of het officiële spelregelbewijs worden behaald door de eindtoets met goed gevolg af te leggen, waarmee de ‘VolleybalMaster’ wedstrijden mag leiden t/m de derde klasse. Aangezien moet worden ingelogd om de eindtoets te doen, wordt het behalen van de toets ook direct in Sportlink geregistreerd.

Naar VolleybalMasterz

Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker! Gaan jullie ook voor meer spelregelkennis en dus voor meer speelplezier?
Join! Ga naar VolleybalMasterz om de site te checken en organiseer dit jaar natuurlijk een Spelregelcafé mét en voor je leden! 

https://www.volleybalmasterz.nl/

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money