Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Competitie zaken

Arne
Door Arne

Beste competitie (jeugd)leden, aanvoerders,

Nog even ter herinnering over de gang van zaken rondom de wedstrijden en bar- en zaaldienst. De bar- en zaaldienst is hetzelfde. Open uiterlijk een uur voor de eerste wedstrijd de kantine en daarna de zaal. Zorg ervoor dat het materiaal (netten, telborden) bereikbaar is voor de eerst spelende teams en maak de tribunes beschikbaar. De eerst spelende teams zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van de velden, houd daar rekening mee met het tijdig betreden van de zaal! Ook tribunes en scheidsrechtersstoelen horen daarbij. De laatst spelende teams worden geacht alles weer op te ruimen, de bar- en zaaldienst controleert of alles netjes is opgeruimd en de zaal en kleedkamers van achtergelaten spullen en rotzooi is ontdaan. Vriendelijk verzoek aan de zaaldienst om mee te helpen opbouwen, zodat alle wedstrijden op tijd kunnen beginnen, dat voorkomt uitloop bij latere wedstrijden.

Uitslagen invoeren

Na iedere wedstrijden dienen de uitslagen direct (binnen 24 uur) na de gespeelde wedstrijd ingevoerd te worden door de bar- en zaaldienst. Je kan dit doen via de website www.volleybal.nl. Inloggen is vereist, daarvoor maak je een account aan, die je ook voor veel andere Nevobo zaken kan gebruiken. Onderstaande link is de handleiding voor het invoeren van de uitslagen

https://www.nevobo.nl/cms/download/1006/Handleiding%20online%20invoeren%20uitslagen.pdf

Wedstrijdformulieren

De wedstrijdformulieren van de regionale competitie kunnen verstuurd worden naar onderstaand adres, de enveloppe hiervoor is in het bezit van de betreffende bar- en zaaldienst en wordt ook door hen op de brievenbus gedaan. 

Nevobo regio West

Antwoordnummer 2659

3430 VG  Nieuwegein

DWF

Indien er met het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) wordt gespeeld, dan hoeven de formulieren van die wedstrijden niet worden opgestuurd.

Informatie over het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) en eventuele hulpmiddelen kun je hier vinden. In de Karekiet zijn tablets beschikbaar, maar een eigen telefoon kan ook worden gebruikt. Volgend seizoen zal er WiFi komen in de Karekiet, voor nu vragen we jullie gebruik te maken van jullie eigen 4g, het dataverbruik is minimaal, 10 mb per wedstrijd.

Succes en probeer het eens!!!

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money