Categorieën
Nieuws

Uitnodiging Water Challenge 3 september

de Stichting Purmerend Marktstad organiseert in het kader van de nazomerfeestweek van 3 tot 11 september allerlei evenementen in Purmerend.

Omdat 2016 in het teken staat van “100 jaar droge voeten” hebben wij een evenement bedacht dat ook in het teken staat van de “strijd tegen het water”, namelijk de “Water Challenge”. Dat is een groots opgezette wedstrijd voor teams die in een wedstrijd tegen elkaar strijden op een parcours van 10 hindernisbanen die voor een groot deel op water zijn gebaseerd.

De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 3 september en beginnen om 13 uur, 16.30 uur is de prijsuitreiking.

De locaties waarop de wedstrijden plaatsvinden zijn Koemarkt, Dubbele Buurt, Kaasmarkt en Willem Eggertstraat,

De wedstrijden zijn uiteraard gericht op het leveren van een sportieve prestatie, maar plezier en vermaak voor de deelnemers en het publiek zijn net zo belangrijk.

De teams worden geleverd door de scholen voor het voortgezet onderwijs in Purmerend, maar ook sportverenigingen en sportscholen kunnen met teams inschrijven.

Om die reden doen wij een beroep op uw medewerking: Wilt u uit uw vereniging of school teams recruteren en die inschrijven voor de Water Challenge?

De tams bestaan uit 10 jongens en meisjes met minimum leeftijd 12 jaar.

waterchallenge-960x321

Door René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.