Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Update seizoen 2016-2017

DWF gebruik bij ViP. Staat jouw team er nog niet bij? Geef het snel door!
Arne
Door Arne

Het concept wedstrijdschema voor de competitie 2016-2017 staat inmiddels online en wordt nog op een paar punten aangepast. Inmiddels is het thuisschema voor ViP vrijwel af. Mochten er teams zijn die fouten zien of nu al wijzigingsverzoeken hebben (alleen als een heel team verhinderd is), laat dit dan zo spoedig mogelijk, maar vóór 21 augustus weten aan Arne Hendriks via sportzaken@vippurmerend.nl, vermeld dan welk ViP team, welke tegenstander, datum, tijd en locatie.

Komend seizoen streven we ernaar om zo veel mogelijk, zo niet alle wedstrijden, te spelen met het digitale wedstrijdformulier (DWF). Mochten jullie als team het DWF gebruiken tijdens jullie thuiswedstrijden laat dit dan weten middels sportzaken@vippurmerend.nl. Dan wordt dat ingesteld in de wedstrijdplanner zodat ook de tegenstander hiervan op de hoogte is.

Inmiddels staat ook de teamindeling voor het nieuwe seizoen op de website, onder teams is te zien welk team waar en wanneer traint. Let op, er kunnen nog wat wijzigingen optreden, dus houd de ViP website goed in de gaten. De teamindeling voor de jeugd volgt binnen enkele weken.

De trainingen starten voor alle teams in de week van maandag 29 augustus 2016.

Over de schrijver

Arne

Arne

Lid van ViP sinds 1999 (eerste paar jaar Dinsvo) en altijd in verschillende jeugdteams gespeeld. Als D-C-B-A jeugd veel NK's en (internationale) toernooien gespeeld en verschillende keren kampioen geworden. Via H3 en H2 in H1 gekomen. De laatste jaren als spelverdeler in H1 gespeeld en 3e divisie gehaald. Na degradatie in 2015 overgestapt naar H1 van Move en in 2017 weer terug gekomen in H1 van ViP. Als jeugdlid begonnen het ViP Scholenvolleybaltoerooi te organiseren en dat 10 jaar lang georganiseerd. Van 2011-2017 was ik bestuurslid Sportzaken. In 2012 hebben we de beachvelden en de beachcommissie opgericht. Vanaf de A-jeugd ook als trainer bij ViP betrokken geweest.

Powered by keepvid themefull earn money