Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (Nieuw jaar)

Het bestuur wenst je een gelukkig en gezond 2016. Maak er wat moois van, in privé en op sportief gebied bij ViP.

Aan het begin van het nieuwe jaar wil ik een aantal leuke dingen melden.

In de eerste plaats zijn wij door de Rabobank in de prijzen gevallen. Ik had een wens in een wensboom in Edam gehangen en die wens wordt door de Rabo Bank in vervulling gebracht. Wij kunnen tot een bedrag van € 200,00 aan nieuwe volleyballen aanschaffen. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 13 januari 2016 in het hoofdkantoor van de Rabobank aan de Wielingenstraat in Purmerend.

Verder wil ik nog eens nadrukkelijk melding maken van de Sponsorkliks. Jij kunt als je ‘boodschappen’ doet op internet er voor zorgen dat transacties bij bepaalde instellingen, zoals bijv. Bol.com, Zalando, Coolblue, Inktweb, Wehkamp en nog veel meer bedrijven sponsorkliks opleveren die goed zijn voor geld voor ViP. Zo hebben wij de afgelopen jaren bij elkaar al meer dan 150 euro bij elkaar gesprokkeld.

Ik raad je aan er voor te zorgen dat Sponsorkliks ook door jou benut wordt.

En tot slot nog een mededeling die ik van de Sportraad ontving. Het is volgens het convenant dat alle sportverenigingen met de Sportraad en de Gemeente Purmerend hebben afgesproken niet toegestaan dat iedereen die bardienst heeft alcoholische drank nuttigt. Alle barkeepers en barmedewerkers kunnen en mogen dus achter de bar geen bier of wijn drinken, alleen frisdrank.

Mocht een barmedewerker toch graag een biertje drinken, dan moet hij net als de cliënten en gasten aan de andere kant van de bar gaan staan en zijn/haar bardienst even overdragen aan een ander.

Bij controle en constatering hiervan volgt een boete. Bij een tweede overtreding lopen we het risico van een tijdelijke sluiting van de bar. Voorkom dit alsjeblieft door hier aan mee te werken.

Met collegiale en sportieve groet,

Bert Bouman

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money