Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (17)

Het seizoen is afgelopen, de voorjaarsvergadering geweest en nu naar buiten, naar de beachvelden aan de Heemstee. Met haar eigen ingang en een uitwijkmogelijkheid naar de kantine van KV Purmer een schitterende locatie om heerlijk te beachen. En het weer is er naar, Dit weekend en de komende dagen veel mooi weer, veel zon, en hoge temperaturen, maar net niet te hoog om lekker te kunnen oefenen. Ik hoop dat jullie allemaal een keer of liefst meerdere keren langs komen of lid worden van de beach-afdeling!!

Op de voorjaarsvergadering was ik vergeten te melden dat ook de jongens en meisjes van de B1 kampioen zijn geworden in hun 1e klasse-competitie van de B-jeugd. Net vandaag stond er een heel leuk stukje van in het dagblad Waterland, de katern van het Noordhollands Dagblad waar we ook iedere week de resultaten van Heren 1 in kunnen terugvinden als ze gespeeld hebben.

Terugkijkend op het afgelopen seizoen moet ik concluderen dat we een goed seizoen hebben gehad. Veel kampioenen, goede plaatsen in de competitie en geen degradanten. Een succesvol jaar dus. Het zou leuk zijn als we die draad vast houden en volgend jaar met dezelfde resultaten het nieuwe seizoen kunnen afsluiten. Maar tegelijkertijd geef ik toe: een nieuwe klasse heeft allemaal sterkere teams dan waar je vorig jaar mee te maken had.

En er liggen nog wat problemen op de loer. We hebben voor een aantal teams op dit moment geen trainers en dat is verontrustend. Wil iedereen ajb nog eens goed in zijn eigen omgeving rondkijken of er geen mensen zijn die ons een trainer kunnen adviseren. Soms komt er uit zeer onverwachte hoek zo maar een prima trainer tevoorschijn. Help ons daarbij. En meldt het bij de CCS.

Een ander probleempje is de onderbezetting aan vrijwilligers. We hebben veel vacatures en kunnen best nog wat hulp gebruiken. Laat het ajb niet neerkomen op steeds dezelfde mensen, die door de geringe bezetting overbelast dreigen te worden. Dat is niet de bedoeling. Denk daarbij ook even aan de verplichting die ieder lid bij aanvaarding van zijn lidmaatschap op zich heeft genomen om vrijwilligerswerk te leveren. Het staat in het huishoudelijk reglement. Je kunt niet alle jaren blijven weigeren als je gevraagd wordt. We zijn allemaal een keer aan de beurt. Wil je er meer over weten, vraag er mij dan om.

En dan vakantie. Ga genieten de komende zomermaanden en kom opgeladen terug om weer met frisse moed het nieuwe seizoen in te gaan.

Met een hartelijke volleybalgroet,

Bert Bouman

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money