Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (16)

Weer een kampioen, de Jongens A1. Afgelopen vrijdag speelden de jongens in Wervershoof hun laatste competitiewedstrijd, wonnen die met 4-0 en werden weer kampioen. Weer, zeg ik, want de jeugd speelt ieder seizoen twee halve competities. In december waren ze ook al kampioen geworden, werden toen opnieuw ingedeeld in een nieuwe poule en moesten in januari dus opnieuw aan de bak. En zie daar, in de afgelopen maanden speelden de jongens de sterren van de hemel en eindigden na 10 gespeelde wedstrijden (waarin iedere keer maximaal 4 punten konden worden gehaald) met 29 punten op de bovenste plaats. Proficiat!!

Dames 1 maakt nog een kans om te promoveren. Zij moeten a.s. woensdag 16 april in de Beyneshal in Haarlem hun eerste wedstrijd spelen tegen de dames 1 van VHZ uit Nieuw Vennep. De wedstrijd begint om half negen. Daarna volgen nog 3 wedstrijden, waaronder Jonas Dames 2 uit Heemskerk. De laatste speelt nu 1e klasse en is een geduchte tegenstander. Dat wordt dus spannend voor de dames.

En dan de kampioenen die we al kennen. Heren 2 en heren 3.

Heren 1 is sterk geëindigd op de 6e plaats in de competitie. Voor een nieuwkomer is dat een heel fraaie plaats. Dertien jaar geleden speelde heren 1 voor het laatst in de derde divisie, maar dat feestje duurde toen maar 1 jaar. Met een stevige plaats in de middenmoot heeft Heren 1 zich op sportief gebied uitstekend gekwalificeerd.

Aanstaande vrijdag wordt voor de dertiende keer het Rabobank ViP scholenvolleybaltoernooi georganiseerd. Het belooft weer een interessante dag te worden. Deze keer is het toernooi in de Karekiet!!!! Let dus op en ga niet naar de Vaart. Dit komt omdat het aantal teams dit jaar minder was dan vorige jaren en daardoor het toernooi mooi in de Karekiet past. Scheidsrechters, verzamelt u dus daar!

Verder staat dit jaar het beachseizoen weer voor de deur. Volg de mededelingen daarover op onze website.

In september tijdens de najaarsfeesten van de Stichting Purmerend Marktstad heeft ViP het plan opgepakt een mixtoernooi voor de hele stad te organiseren in de Karekiet. Straatvolleybalteams worden uitgenodigd mee te doen aan dit toernooi. Mocht het aantal aanvragen/teams echter zo overweldigend zijn, dan zullen we uitwijken naar de Vaart. We wachten af.

Denkt u nog even aan de algemene ledenvergadering op 29 april in de Karekiet. Een van de belangrijkste agendapunten is de begroting voor het komende seizoen en de contributievaststelling.

Tot slot: de komende weken kan er nog steeds gevolleybald worden in de Karekiet op de dinsdagavonden. De trainingen zijn afgelopen, maar de zaal is beschikbaar voor instuif.

Iedereen daarna een fijne vakantie toegewenst en laten we hopen op een goed komend seizoen, net zo mooi als het afgelopen seizoen.

Met een hartelijke volleybalgroet,

Bert Bouman

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money