Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (15)

Het is vandaag zaterdag 22 februari 2014 en gisterenavond hadden we als ViP weer een succesvolle avond in de Karekiet.

Alle teams, jeugd en senioren, wonnen hun wedstrijd, bijna allemaal met 4-0 in setstanden, één team met 3-1. Allemaal mooie prestaties en enkele teams positioneerden zich daarmee op de eerste plaats van de ranglijst of verstevigde daar hun positie. Het kan nog een leuk slot van de competitie opleveren. Ik kan iedereen aanraden eens op vrijdagavond naar de Karekiet te komen om alle teams aan te moedigen, het helpt!!

Na afloop werd er gisterenavond (voor het eerst) een pubquiz georganiseerd. Voor wie niet weet wat een pubquiz is, het woord zegt het al, het is een quiz die vooral in Groot Brittannië in pubs wordt gehouden. Gezelligheid, hilariteit en competitie zijn de ingrediënten van zo’n quiz. Teams van 3 tot circa 6 personen overleggen met elkaar bij de beantwoording van de vragen, die men op een briefje schrijft. Deze keer werden er in 8 ronden 10 vragen per ronde gesteld met verschillende onderwerpen, zoals algemene kennis, muziek, sport, aardrijkskunde, enz.  Heel fraai was de score van een team dat in de muziekronde alle tien vragen goed had. Het werd een heel gezellige avond waarbij zelfs een gastteam, de tegenstander van Dames 4, Jonas uit Heemskerk tot half één meedeed. Het team de Muppets waar ondergetekende bij mee mocht doen, scoorde als laatste. Er waren twee winnende teams, met elk 60 vragen goed van de 80, voorwaar een enorme prestatie.

Heren 1 speelde vorige week zaterdag in de Karekiet een mooie wedstrijd tegen het Amersfoortse Keistad 2, uitslag 4-0. Je hebt er een uitgebreid verslag van in de Noord-Hollandse Courant kunnen lezen met een fraaie foto. Heren 1 heeft nog nooit een thuiswedstrijd in de Karekiet verloren, dus het is best een aanrader om ook eens op zaterdagmiddag naar hen te komen kijken. De eerstkomende thuiswedstrijd van Heren 1 is zaterdag 15 maart om 15:00 uur. Daarna spelen ze een keer op vrijdag, 21 maart om 21:00 uur.

Verder zijn we druk bezig om op Goede Vrijdag (18 april) weer een leuk middelbare scholen volleybaltoernooi op te tuigen in de Vaart, de vijftiende. Alle scholen zijn al benaderd om met veel teams te komen spelen. We zoeken uiteraard veel vrijwilligers die willen assisteren im deze dag tot een groot succes te maken. Scheidsrechters, tellers, organisatoren, sprekers, wedstrijdaankondigers, je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben ze nodig. Heb je een paar uurtjes?? Het toernooi is van 9 tot 5, dus mogelijkheden genoeg. Meld je aan bij Rutger Muller (scholentoernooi@vippurmerend.nl)

Op 22 maart a.s. organiseren we een vrijwilligersdag voor alle verschillende commissieleden. Doel van de bijeenkomst is om verder te praten over onze doelstellingen die we hebben afgesproken in ons beleidsplan “ViP op weg naar 2020”. Waar staan we nu en welke weg hebben we nog te gaan om de doelen te bereiken.

Tot slot wil ik vooral de jeugd jonger dan 18 jaar bedanken dat zij zo goed meewerken met het (anti-)alcoholbeleid van de overheid. De barleden hoeven gelukkig niet op te treden bij jongelui die een biertje vragen, want ze doen het netjes niet. Dank daarvoor en houden zo.

Tot slot nog even een reminder over de datum van de komende algemene voorjaars ledenvergadering. Die is verplaatst naar 29 april.

Met een hartelijke volleybalgroet,

Bert Bouman

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money