Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (6)

Het seizoen zit er bijna op, we hebben de nodige kampioenen onder de jeugd mogen huldigen, kortom, het was een succesvol volleybaljaar. En de jeugd mag nog blijven trainen tot en met 29 mei in de Karekiet, dus blijf komen!!
Met een spetterende clinic aangeboden door Ron Zwerver met jong Oranje tegen jong Noorwegen als hoogtepunt in februari van dit jaar vond ik het een
mooi seizoen waar ik zo in mijn eerste jaar als voorzitter met plezier op terugkijk.
Aanstaande dinsdag 8 mei is de voorjaars algemene ledenvergadering in de kantine van de Karekiet, ik hoop je daar te mogen begroeten. De vergadering begint precies om half negen. Kom dus op tijd, met deze tijd moet dat lukken lijkt mij. Voor die tijd koffie en thee.

Kortgeleden kreeg ik een poster in mijn handen gedrukt waarvan ik de inhoud graag met je wil delen.
In de zomer van 2012 worden er volleybalkampen georganiseerd door de NeVoBo. In Heukelom en Bathmen worden in de weken 30, 31 en 32 voor kinderen van 12 – 14 jaar en van 16 – 19 jaar speciale volleybalkampen gehouden.
De Nevobo organiseert al tientallen jaren volleybalkampen voor volleyballers van twaaf tot en met negentien jaar. Onder professionele begeleiding ben je de hele dag bezig met je favoriete sport. Naast fanatieke trainingen en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere activiteiten op het programma. Je kunt je aanmelden tot en met 31 mei, maar wees er snel bij, er zijn al een aantal kampen volgeboekt.
Je kunt je aanmelden via www.volleybal.nl/volleybalkampen.

En gisteren ontving ik een mededeling over ons eigen mix-slot-van-het-seizoen-toernooi dat dit jaar op vrijdag 25 mei wordt gehouden in de Karekiet.
Effe lekker nog een keer ballen in de zaal, deze keer op camping-wijze, dus met bbq. Voor de prijs hoef je dit niet te laten, want wie kan zich nu nog voor 4 euro vol laden met een complete bbq-maaltijd en een paar leuke spelletjes volleybal. Wel je camping-smoking uit de kast halen!

Verder heb ik de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen voorbij zien komen, dus kijk snel waar je bent ingedeeld. Altijd spannend!!

Tot slot hoop ik iedereen a.s. dinsdag dus in de Karekiet te treffen en indien je verhinderd mocht zijn, dan wens ik je een fijne vakantie, geniet van volleybal op de camping of op het strand en ik zie je graag weer terug in september in de zalen.

Met een hartelijke volleybalgroet,

Bert Bouman

 

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money