Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (4)

Donderdagavond 29 april had het bestuur weer een bestuursvergadering waarover ik je graag wil informeren.
Het goede nieuws is dat er een nieuwsbrief voor je klaar staat. In die nieuwsbrief kun je de laatste nieuwtjes lezen die belangrijk zijn om te weten. Ik ga die nu niet verklappen, ik zou zeggen: lees de nieuwsbrief en doe er je voordeel mee. Eén ding wil ik wel graag even aanstippen. Ga alsjeblieft zo veel mogelijk winkelen bij Deen, want wij zijn dit jaar weer ingeloot bij Deen voor de Jeugdsponsor Actie. Hoe meer boodschappen je bij Deen doet, hoe meer muntjes je krijgt en die muntjes moeten vanaf 8 april dan weer in de koker die bij Deen op het Van Burgplein/Meerland in de Purmer-Zuid staat. En hoe meer muntjes wij daar scoren, hoe hoger de sponsorbijdrage van Deen voor ViP is. De actie duurt 6 weken, dus de laatste dag om muntjes in te leveren op het van Burgplein is zaterdag 19 mei.

Een andere belangrijke mededeling beschouw ik de aanstaande algemene leden(voorjaars)vergadering. Die zal gehouden worden op dinsdag 8 mei a.s. om 20.30 in de Karekiet. Die avond is de zaal niet open, er kan dus niet gevolleybald worden (en dat is ook eigenlijk wel logisch, want we willen de leden graag bij de vergadering zien die avond, dan in de zaal). Agenda en bijlagen zullen uiterlijk 2 weken voor de vergadering op de website verschijnen. Ik hoop op een grote opkomst.

Met enige trots mag en kan ik melden dat onze secretaris Lindy Pos in het bestuur blijft. Ze had aanvankelijk het voornemen uitgesproken er mee te stoppen, maar na zware onderhandelingen is het ons gelukt haar toch te behouden in ons bestuur. Dankjewel Lindy.

Op de ledenvergadering zullen mededelingen gedaan worden over het ballenbeleid binnen de vereniging, het beleid rondom potentiële en nieuwe leden en een procedure rondom variabele contributie. Dit laatste klinkt spannender dan het is, maar stel je daar dus niet te veel van voor. In slechts enkele specifieke gevallen kan de contributie naar beneden worden bijgesteld en dat is op dit moment limitatief beschreven. Omdat aan het nieuwe ballenbeleid kosten verbonden kunnen zijn voor een team (bal zoek geraakt/zoek gemaakt) moet dit door de ledenvergadering worden vastgesteld. Het bestuur kan immers niet in haar eentje beslissen over financiële zaken. Hetzelfde geldt voor de procedure variabele contributie. Maar dit zal allemaal worden uitgelegd tijdens de ledenvergadering.

Op 9 juni zullen wij op de Koemarkt met een stand vertegenwoordigd zijn om onszelf te promoten aan het publiek. Dit evenement wordt georganiseerd door Spurd. En van woensdag 11 juli t/m zondag 15 juli organiseert Het Café een aantal toernooien rond beachvolleybal en voetbal in een zandbak op de Koemarkt. Het volleybalgebeuren wordt door ons verzorgd. Daartoe is een groep van 5 enthousiaste leden van onze vereniging met Het Café in overleg. De volleybalwedstrijden zijn op donderdag en vrijdag. Ook hierover zul je nog meer te horen krijgen.

En tot slot wil ik jullie aandacht nog vestigen op de verkiezing rond de leukste sportvereniging van Purmerend. Breng je stem uit en zorg er voor dat ViP gewoon de leukste sportvereniging van Purmerend wordt, want dat is ie gewoon.

Met een hartelijke volleybalgroet,

Bert Bouman

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money