Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0723
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Voorzitter

Van de Voorzitter (1)

Van uw nieuwe voorzitter
Tot voorkort kreeg je altijd van Harry Keizer een fraai voorwoord bij elk nieuwsbericht of ViP-blad.

De voorwoorden zullen minder fraai zijn, want zo fraai als Harry schreef kan ik niet schrijven en ze worden misschien ook iets korter.

Maar deze keer wil ik je in ieder geval melden dat we eindelijk met succes een mooie, fraaie, nieuwe website de lucht in hebben geschoten met grote dank aan René Tigges en Nisma Abdelmalik. Zij hebben vele avonden zitten stoeien met de nieuwe website maar ze hebben er wel iets moois en een logisch geheel van gemaakt.

Ik hoop dat je de tijd neemt elke pagina even goed te bekijken. Verdere aanvullingen zijn welkom en informatie van de vele commissievoorzitters eveneens.

We gaan naar het eind van 2011. Morgen (ik schrijf dit op 29 december) hebben we ons Eindejaarstoernooi en dat is zeker de moeite waard.

Je hebt – als je dit nog leest vóór vrijdagavond half negen – nog de tijd om gezellig mee te doen. Eerst even volleyballen en rond half elf kun je je in het feestgewoel storten om het volleybaljaar af te sluiten met nog een glaasje aan de bar.

Vanaf deze plaats wens ik een ieder die niet a.s. vrijdag in de gelegenheid is in de Karekiet te komen een goed, gelukkig, gezond en sportief volleybal jaar toe. Maak er iets moois van en probeer zo veel mogelijk te winnen als je competitie speelt. Het zou mooi zijn als we aan het eind van dit seizoen 1 of 2 teams kunnen feliciteren met een kampioenschap of een promotie naar een hogere klasse.

En ook de recreanten wens ik vanaf hier veel succes bij het uitoefenen van hun sport.

Met een hartelijke volleybalgroet,

Bert Bouman

Over de schrijver

René

René

Speelt sinds 2003/2004 volleybal bij ViP. Tussentijds wat uitstapjes gemaakt naar Croonenburg en Compaen, maar weer teruggekeerd bij ViP. Maakte deel uit van het team dat 2 jaar uitkwam in de 3e divisie in seizoen 2013/2014 en 2014/2015, een unicum voor ViP.
Heeft een aantal jaar in het bestuur van ViP gezeten en onderhoudt de website en de communicatiestromen binnen en buiten de vereniging.

Powered by keepvid themefull earn money