Volleybalvereniging
IMG_6085
IMG_0675
IMG_0686
IMG_0723
IMG_0709
IMG_5394
img_5450
2016-2017-mc1
20162017-recreanten-dinsdag
2016-2017-d1
2016-2017-mc3
Nieuws

Familietoernooi

Afgelopen vrijdag (5 januari) was het weer tijd voor ons gezellige (jaarlijkse) Familie toernooi. Het aantal inschrijvingen voor de CMV en C-jeugd was niet groot maar wat hebben ze een leuk toernooi gespeeld. Er waren drie teams namelijk “Champagnekurken” , “De Kerstklokjes” en “Knalpijpen”. 

Omdat een aantal spelers onverwachts niet aanwezig kon zijn hebben de teams constant bij elkaar ingevallen wat maar weer laat zien hoe hoog samenwerken en plezier maken op ons lijstje staat.

De winnaars is geworden team: “De Kerstklokjes”.

Bij de B-jeugd waren er 6 teams  “Vuurpijlen”, “Kerstkransjes”, “Sneeuwvlokken”, “Engeltjes”, “Oud en Nieuw” en “Rendieren”. Er werden mooie wedstrijden gespeeld en aangezien niet iedereen volleerd volleyballer is kwamen er zeer onverwachts ballen en op sommige momenten waren er hilarische situaties.

Tussen de wedstrijden door was er een korte pauze om te eten. De ouders en kinderen hadden zich allemaal uitsloofde om heerlijke hapjes te verzorgen, wat was er veel lekkers zeg! 

Nadat de buikjes gevuld waren werd er weer vrolijk verder gespeeld, sommige teams waren wat fanatieker als de andere maar wat hebben jullie verschrikkelijk veel lol gemaakt met zijn allen.

 

De winnaar bij de B-jeugd is geworden “Oud en Nieuw”, daar was ook niemand verbaasd over aangezien dit het trainer / coach team was.

Namens de CCJ wil ik iedereen graag bedanken voor zijn aanwezigheid en inzet. Natuurlijk willen wij ook iedereen bedanken voor alle lekkere versnaperingen die gemaakt waren.

Zonder jullie was het toernooi niet geslaagd. Wij hopen volgende jaar nog meer aanmeldingen te ontvangen. 

Merijn, Brenda, Joke en Wendy

Over de schrijver

Bram Wolff

Powered by keepvid themefull earn money